Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön, ha egy lány bevallja, hogy tetszetek neki?
Van egy srác, akin úgy látom, hogy bejövök neki, de eléggé félős szerintem. Arra gondoltam, hogy leírom, hogy bejön nekem, vagy legalább annyit, hogy helyesnek/aranyosnak gondolom...
Nektek ez bejönne, ha a lány ilyet írna nektek? Vagy gáznak tartjátok? Mi tetszene nektek?
Mindig mikor összefutunk, és a közelében vagyok, elkezdi nyomkodni a telefonját... Ha a haverjával van, és úgy látjuk egymást, néz, mosolyog, vissza is fordul, stb..
Nem értem ezt, pedig korban közelebb van a 30-hoz, mint a 20-hoz.
Én meg már kezdem unni, hogy egyszer kezdeményez, máskor meg vissza sem ír. Ha nem akar semmit, akkor hagyjon inkább...
Hát. ha van türelmed a félénkségéhez, akkor hajrá.
Én tizenévesen voltam ilyen félénk. Szerencsére elmúlt.
A lányok berkolt jelzései sokszor nem jönnek át így nem derül ki, hogy mit is akar.
Nem ciki erről beszélni, ha nagyon nem veszi a lapot.
Persze.
Nekünk az nem jön be, ha mindenki másnak elmondja, csak az illetőnek nem, ráadásul még be is kavarnak rendesen...
Sokan vannak akik megakadályozzák, hogy mások boldogok lehessenek, boldogabbak, mint ők valaha lehetnének..Sok ilyen szarházi van..lehet épp a barátnőid..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!