Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön, ha egy lány bevallja, hogy tetszetek neki?
Van egy srác, akin úgy látom, hogy bejövök neki, de eléggé félős szerintem. Arra gondoltam, hogy leírom, hogy bejön nekem, vagy legalább annyit, hogy helyesnek/aranyosnak gondolom...
Nektek ez bejönne, ha a lány ilyet írna nektek? Vagy gáznak tartjátok? Mi tetszene nektek?
Szia, persze, mindenki szereti, ha jól néz ki. És ha ezt meg is mondják neki az aztán öröm. Férfiként meg aztán tényleg plusz, ha ezt lány teszi :)
Csak nyugodtan. Ha ő beszari, és tetszik neked, akkor hajrá!
Remélem én vagyok aki ennyire bejön neked !
Nem,abszolút nem baj, ha írsz, várom !
Ejha, nem gondoltam volna, hogy ennyire bejön ez a pasiknak! :)
Én lányként kicsit cikinek érzem, de már jó ideje figyelgetjük egymást, meg néha ráírunk egymásra, esetleg az utcán beszélgetünk, de én úgy látom rajta, hogy fél...
Megpróbálom, max beégek. :D
Köszönöm a válaszotokat! :)
Nem ciki egyáltalán, nyugodtan próbáld meg!
Én is bírom az ilyenet.
Kedves kérdező !
Nyugodtan kezdeményezz.. nem ciki.
Ha nem is akarna semmit akkor sem égnél be. Egy kérdést megér..
Csak szólok hogy a nálunk sokkal fejlettebb északi országokban teljesen természetes hogy az utcán oda megy hozzád egy csaj azzal hogy szia, szimpatikus vagy, nincs kedved meginni egy kávét?
Csak nálunk megy ez a kőkorszaki hozzáállás.
7-es: kezdeményeztem már, és ő is. El is hívtuk már egymást “helyekre”, ugye ahova lehet most menni a vírus miatt. De mindig mikor már a cél egyenesben voltunk, megijedt...
Legutóbb rám írt, hogy mehetnénk együtt kutyát sétáltatni. Írtam, hogy rendben. Aztán amikor összefutottunk, kérdeztem hogy “na, mikor megyünk együtt kutyát sétáltatni?”, erre jött a válasz, hogy majd jövő héten... Aztán nem lett semmi belőle. Nem tudom eldönteni, hogy most csak szórakozik, vagy beijedt. Emiatt gondoltam, hogy akkor lépek én, nem kerülgetve a forró kását..
Hát. ha éles szituban megijedt, akkor van ott baj, elég egyértelmű voltál pedig.
Lehet ha rányomulsz el is szalad.
Mit kell beijedni egy csajtól? Szűz marad az ilyen örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!