Ti hogy döntitek el, hogy egy lánynak tetszetek-e? Milyen jeleket kellene észrevennem?
Már régóta tetszik nekem egy lány és most végre olyan formába kerültem (fogyás+izosodás:), hogy talán lenne esélyem nála, viszont én nem tudom eldönteni, hogy a szerintem jelnek mondható gesztusai most vonzalomnak, vagy szimpla baráti gesztusnak számítanak-e.
Ti milyen gesztusokból tudjátok meg, hogy tetszetek-e egy lánynak? Sajnos nagyon sz*r helyzetben vagyok, mert a régi külsőmnek hála még sosem volt barátnőm és így tapasztalatom sincs hasonló dolgokban.
Hát ezt így pontosan nem lehet megmondani , és ez a 'talán lenne esélyem nála'' mit takar? Figyu a gondolod írhatsz privit , hátha tudok segíteni :D
DE itt van pár dolog amit én csinálok (mondjuk én nem vagyok nagy rámenős ha tetszik nekem egy fiú szóval..) ha tetszik egy fiú :
sokszor nézek a szemébe (nagyon sokszor)
ha együtt vagyunk egy csomót beszélek hozzá
mosolygok rá állandóan
babrálok a hajammal , kezemmel ..
Nevetek minden hülyeségen ( na azért nem vihorászok mint a rib@ncok)
van h zavarba jövök és nem birok megszólalni
minden szavát érdeklődve hallgatom/mondatát érdeklődve olvasom és napok, hetek után is emlékszem ezekre
Ha meg netről van szó akkor ott sok smileyt használok kivételesen , de próbálok nem úgy viselkedni hogy nyomulósnak tartom , ezért nem írok rá mindig , egyszer én egyszer ő .
Általában az minden lányra igaz hogy sokszor nézi azt aki tetszik neki , és sokat néz a szemébe, mosolyog rá és keresi a kiszemeltet.
De nem mindegy hogy netről ismeritek-e egymást vagy élőben ismerkedtetek először. Mert ha netről akkor annyi hogyha az első tali/randi után is hajlandó veled elmenni máskor is , és ugyanugy keres (vagy jobban) mint az előtt , akkor tetszel neki. ;) Meg vannak félénkebb és rámenősebbek úgyhogy ez megoszlik, én a félénkebbe tartozok..
De te honnan ismered a lányt ? azért remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!