Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövid hajú csaj a plakátokról: nektek tetszik, bejön ez a stílus, az ilyen rövid frizura?
Figyelt kérdés
Egyik banknak (lényegtelen) van valami reklámkampánya, ennek a plakátjain láttam a hölgyet:
Nektek mi a véleményetek róla? Csak nálam van valami furcsa kattanás, vagy tényleg elképesztően cuki, helyes? :)
2021. ápr. 14. 21:54
11/20 anonim válasza:
Nem jön be, olyan, mint egy kisfiú lánynak sminkelve.
12/20 anonim válasza:
Nekem tetszik. Kitűnő. Nem szeretne olyan lenni mint a többi nő
13/20 anonim válasza:
Túl kocka feje van, ami miatt elveszik belőle a minimális nőiesség is. Sajnos így elég rossz összhangban van a frizura és a csaj.
15/20 anonim válasza:
Bejön, kis helyes arca is van, jól áll neki ez a nagyon rövid. Az extrém színekért nem vagyok odáig, de a nagyon rövid hajhossz abszolút szexi.
Kb. minden lányra, akinek géppel van letúrva a haja, egyből felfigyelek.
17/20 anonim válasza:
Nagyon nem jön be. A hosszú hajú lányokat szeretem.
20/F
19/20 anonim válasza:
Tetszik a rövidebb haj, de nem ennyire rövid.
20/20 anonim válasza:
A haja tök jó, arcra nálam viszont csak az "elmegy" kategória.
A rövid hajú nő, aki viszont állatira bejön az Erste bankos plakátokról, az D. Tóth Kriszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!