Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövid hajú csaj a plakátokról: nektek tetszik, bejön ez a stílus, az ilyen rövid frizura?
Egyik banknak (lényegtelen) van valami reklámkampánya, ennek a plakátjain láttam a hölgyet:
Nektek mi a véleményetek róla? Csak nálam van valami furcsa kattanás, vagy tényleg elképesztően cuki, helyes? :)
Pont annyira tetszik a frizurája, mint az, ahogy fel van öltözve (öltöztetve) a képeken.
Semennyire.
Nekem sose tetszett nőkön a rövid haj, de pár hónapja megismertem egy csajt akinek amúgy jó alakja volt, szép arca és jó fej is volt. Nagyon jól eldumáltunk hasonlítottunk. És egyszerűen baromi vagánynak láttam valahogy a rövid hajával (neki nem ilyen tüsi volt, hanem kb ilyen 10cm már). Azon az estén mi smároltunk is meg kicsit simogattam is (csak a nagyon szép vagy különleges lányokkal vagyok hajlandó ilyesmit csinálni, amúgy taszít a dolog). És ott bekattant valami és azóta vagány szexis dolognak tartom ha egy csaj bevállalja ezt.
(A képen lévő lány nekem nem jön be, eleve ez a szín is szörnyű szerintem)
Heteto N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!