Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok ti mennyi idő után engeditek oda a fiút a puncitokhoz?
Ismeretlennek semmiképp.
Demiszexuális vagyok mondjuk, erős kötődés nélkül nem érzek szexuális és romantikus vonzalmat (ergo aszexuális vagyok szingliként)
A pasim 3 évig volt a legjobb haverom, ezalatt a barátságból szerelem vált. Összejövés után 2 hónappal később feküdtünk le.
Szóval a kérdésedre a válasz nálam 2 hónap, ha nem lennék demi.
Szexkapcsolat előtt pár napot vagy hetet ismerkedek a pasival.
Ha komoly kapcsolatban vagyok akkor 1-2hét esetleg amit várok.
Én is demiszexuális vagyok.
Igazából maga az ismerettség sok esetben éves-féléves történet.
Mindig a hivatalos járás kimondása után történt a szex. Általában 2hét és 1,5 hónap között.
Mire szexre kerül a sor
1. nem ismeretlen
2. már odavagyok érte és kívánom.
Mindig csak élőben ismerkedtem, a környezetemből szemeltem ki valakit és megfigyelem. Így mindig a valódi emberi énjét látom, ha az tetszik akkor kezdek közelebb kerülni hozzá. Nálam azért vannak éves/féléves ismerkedések.
Ismeretlennel nem szexelek, így ez a probléma kilőve:D
Ha csak szexkapcsolatról van szó, akkor helyzetfüggő de kb 2-3 találkozó után. Ha komoly kapcsolat céljából ismerkedek vagy randizok, akkor attól is függ milyen gyakran találkozunk, tehát ha heti 4x találkozunk még nem fogok a 4-5. randin szexelni, kvázi egy hét után. És ha heti egy találkozó van akkor elhúzódhat a dolog. De úgy ázlagban 3 hét után kerülünk oda h legyen szex is.
(Annak ellenére hogy ilyen kivárós, óvatos vagyok, nem ugrok bele hamar a szexbe, nagyon perverz nő vagyok:D szóval nem a prűdség miatt várok ennyit)
N
Teljesen ismeretlennel nekem sem menne.
A legutóbbipartnerem akivel voltam, vele egy hónapot beszélgettünk Tinderen mire randiztunk, és a második randin volt szex. De itt azért már rengeteg beszélgetés volt a dolog mögött, meg megbíztam benne ennyire, valamint ezelőtt 7 hónapig egyáltalán nem szexeltem.
Most akivel alakul, és vele párkapcsolatot is szeretnék, itt azért várnék minimum két hónapot.
Amennyi idő alatt egy átlagos lány, mert nem a lány külsejétől függ hogy kinek mennyi idő kell a szükséges bizalom kiépüléséig. Na meg az sem mindegy, hogy ki az a pasi aki a kegyeire pályázik.
Ismeretlennel meg a nők 99,99%-a nem dug, akár szép nő, akár átlagos, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!