Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szép lányok ti mennyi idő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lányok ti mennyi idő után engeditek oda a fiút a puncitokhoz?

Figyelt kérdés
Nem rossz az amikor egy szinte ismeretlen fiú belédhatol?
2021. ápr. 14. 21:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%

Ismeretlennek semmiképp.

Demiszexuális vagyok mondjuk, erős kötődés nélkül nem érzek szexuális és romantikus vonzalmat (ergo aszexuális vagyok szingliként)

A pasim 3 évig volt a legjobb haverom, ezalatt a barátságból szerelem vált. Összejövés után 2 hónappal később feküdtünk le.

Szóval a kérdésedre a válasz nálam 2 hónap, ha nem lennék demi.

2021. ápr. 14. 21:15
 2/13 anonim ***** válasza:
69%

Szexkapcsolat előtt pár napot vagy hetet ismerkedek a pasival.

Ha komoly kapcsolatban vagyok akkor 1-2hét esetleg amit várok.

2021. ápr. 14. 21:22
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Pár nap.
2021. ápr. 14. 21:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is demiszexuális vagyok.

Igazából maga az ismerettség sok esetben éves-féléves történet.

Mindig a hivatalos járás kimondása után történt a szex. Általában 2hét és 1,5 hónap között.

Mire szexre kerül a sor

1. nem ismeretlen

2. már odavagyok érte és kívánom.

Mindig csak élőben ismerkedtem, a környezetemből szemeltem ki valakit és megfigyelem. Így mindig a valódi emberi énjét látom, ha az tetszik akkor kezdek közelebb kerülni hozzá. Nálam azért vannak éves/féléves ismerkedések.

2021. ápr. 14. 21:33
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

Évek+bizalom.

22

2021. ápr. 14. 21:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ismeretlennel nem szexelek, így ez a probléma kilőve:D

Ha csak szexkapcsolatról van szó, akkor helyzetfüggő de kb 2-3 találkozó után. Ha komoly kapcsolat céljából ismerkedek vagy randizok, akkor attól is függ milyen gyakran találkozunk, tehát ha heti 4x találkozunk még nem fogok a 4-5. randin szexelni, kvázi egy hét után. És ha heti egy találkozó van akkor elhúzódhat a dolog. De úgy ázlagban 3 hét után kerülünk oda h legyen szex is.

(Annak ellenére hogy ilyen kivárós, óvatos vagyok, nem ugrok bele hamar a szexbe, nagyon perverz nő vagyok:D szóval nem a prűdség miatt várok ennyit)

N

2021. ápr. 14. 21:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen ismeretlennel nekem sem menne.

A legutóbbipartnerem akivel voltam, vele egy hónapot beszélgettünk Tinderen mire randiztunk, és a második randin volt szex. De itt azért már rengeteg beszélgetés volt a dolog mögött, meg megbíztam benne ennyire, valamint ezelőtt 7 hónapig egyáltalán nem szexeltem.

Most akivel alakul, és vele párkapcsolatot is szeretnék, itt azért várnék minimum két hónapot.

2021. ápr. 14. 22:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ismeretlennel semmiképp.
2021. ápr. 14. 22:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Teljesen ismeretlennel nem szexeltem még, de ha egy buliban úgy alakulna akkor még az is előfordulhat. Egyéjszakásaimat is mind ismertem már évek óta is esetleg. Kapcsolatban két hét kb amit várni tudok, mert nagyon kívánom a pasit :D
2021. ápr. 14. 22:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Amennyi idő alatt egy átlagos lány, mert nem a lány külsejétől függ hogy kinek mennyi idő kell a szükséges bizalom kiépüléséig. Na meg az sem mindegy, hogy ki az a pasi aki a kegyeire pályázik.

Ismeretlennel meg a nők 99,99%-a nem dug, akár szép nő, akár átlagos, akár nem.

2021. ápr. 14. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!