Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire viselnétek el ha a párotok folyton benyúlna a puncitokhoz?
Figyelt kérdés
Nyilvánosan is amikor senki nem lát pl egy padon vagy otthon is főzés közben.2021. márc. 30. 12:29
1/14 anonim válasza:
El tudok képzelni izgi szitukat de, hogy folyton oda nyúljon nyilvánosan azért az sok lenne. Otthon főzés közben meg hát előfordult már :P
3/14 anonim válasza:
Nincs puncim.
De nem zavarna ha suttyomban tortenik , mikozben senki nem lat
4/14 anonim válasza:
Már miért is nem viselném el? :D én is élvezem ezt.
5/14 anonim válasza:
Örülj neki hogy a párod folyton kíván - persze azért legyen ésszel, tiszta kézzel csinálja és figyeljen arra hogy te mennyire "rezonálsz" az ilyen meglepetésekre.
6/14 anonim válasza:
Az én párom kifejezetten élvezi.
7/14 anonim válasza:
Nekem is ilyen a párom. Persze tudja a határt. Nyilvános helyen inkább a fenekem markolássza simogatja mostmár. De itthon sokszor odanyúl ha összebújva filmet nézünk ott simogat. Én szeretem mert így tudom hogy mennyire tetszem neki és kíván.
8/14 anonim válasza:
Én csak azért utálnám, mert azért az nem guszta, hogy fogdossa a pénzt, a buszkapaszkodót, nyomkodja a boltban a paprika lemérésénél a mérleg gombjait, aztán viszi mások kuláját a puncira/-ba. Azért az általános kézhigiénia a béka sgge alatt van, tavaly tavasszal a kovid átmenetileg javított rajta, de már senkit nem látok olyan buzgón kézfertőtleníteni. A többség hugyozás, vécéfelületek összefogdosása után kezet se mos, aztán tapogatja össze azt, amit a faszi is, mielőtt megsunázná szíve hercegnőjét.
9/14 anonim válasza:
Nyilvánosan ha tényleg nem látnak, izgi lenne. Otthon is jó a legváratlanabb pillanatokban, de azért folyton már sok lenne.
10/14 anonim válasza:
Ha állandóan fogdosná és nem tudná a határt az engem zavarna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!