Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyultok a puncitokhoz?
Figyelt kérdés
Olyasmikre gondolok, hogy mennyire óvjátok, mennyire fontos számotokra, mennyire nézitek rajta az esetleges elváltozásokat, kinek engeditek, hogy hozzáérjen, gyengéden bántok-e vele, stb. 😉2021. márc. 8. 10:55
1/13 anonim válasza:
De nagyon unatkozol kisgyerek... Online már nem köt le a suli?
2/13 anonim válasza:
Egy értelmes gondolkodó ember szerintem eljut odáig hogy ezek a dolgok alapok. A p*csöd mennyire fontos neked? Na választ kaptál, mehetsz hasznossá tenni magadat.
3/13 A kérdező kommentje:
Miért kell támadni?
2021. márc. 8. 11:15
4/13 anonim válasza:
Mivel igényes vagyok ezért azzal is foglalkozok, használok intim lemosót, néha nedves törlőkendő.
A párom érhet hozzá és a nőgyógyász..
Nagyon ritkán nézegetem tükörrel, ha bármi probléma lenne vele azt érezném.
5/13 anonim válasza:
Neked mennyire fontos a pöcköd öcskös? Normális ember ettől még nem nézegeti egész nap. Az érhet hozzá akiben van bizalom (pár, nőgyógyász stb.) nem pedig idegen.
6/13 anonim válasza:
Ugyanannyira fontos, mint bármely más testrészem. 😂 És nem érhet hozzá senki, nincs pasim. Max a nőgyógyász.
7/13 anonim válasza:
Mint bármelyik másik tereptárgyhoz 😂😂
8/13 anonim válasza:
A nemi szerv mindenkinek a legintimebb testrésze, ahhoz nem nyúlkál akárki (átlagos embernél). Magától értetődő hogy odafigyelsz rá és igen fürdés közben azt is tisztán tartod. Nem nézegetem agyba-főbe.
Hogyan viszonyulok? Nem tekintem különálló "személynek", a testem része, ennyi.
9/13 A kérdező kommentje:
Átlagos embernél? Nem átlagosnál?
2021. márc. 8. 12:32
10/13 anonim válasza:
Akinek ez a foglalkozása. Hogy hogy nem esett le? Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!