Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rendkívül molett nők,hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendkívül molett nők,hogyan viszonyulnak az olyan férfihoz,akit csak a hatalmas méretek izgatnak,csak ez vonzza?

Figyelt kérdés

Örülnek neki,hogy vonzónak,szexinek látja egy férfi?

Vagy mert nincs kibékülve a testével,el sem hiszi?

2021. jan. 13. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Ha tényleg ez tetszik neki akkor azzal nincs baj. De ha csak erre izgul és CSAK a kövér szexről beszélne az zavarna. Mert egy túlsúlyos sem akkarja azt hallani valakitől, hogy "én annyira szeretem a kövér, dagadt, hájas combokat".... Az rohadtul bunkó. De ha a súlyra nem is tesz megjegyzést, csak annyira hogy gyönyörű, izgató, finom stb, akkor akár eredményes is lehet és el is hinném.
2021. jan. 13. 12:26
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.Magam is így gondolom,ahogy írtad.

Csak sokszor az udvarias közeledést is visszautasítják.

2021. jan. 13. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

"én annyira szeretem a kövér, dagadt, hájas combokat".... Az rohadtul bunkó.

Egy sovány csajnak se úgy hizelgünk hogy de szeretem azt a szikkadt száraz segged és az zörgő csontodat.

Lehet mindkettőt finoman is mondani.

2021. jan. 13. 13:30
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Én egyszer voltam rendkivül molett nővel, hogy így fogalmazzunk. És vele az volt a jó, hogy ő alapból elfogadta magát, semmilyem gátlásai nem voltak, és ezáltal nem is jött szóba ez a téma. Pedig alapvetően nekem nem jönnek be a nagydarab nők. De a hatalmas mellei (azok voltak neki), pl nem bírtam szó nélkül hagyni, hogy mennyire imádtam.
2021. jan. 13. 13:46
 5/9 A kérdező kommentje:

Az a szerencsés,ha valaki elfogadja magát olyannak,amilyen.

Meg ha elhiszi,hogy van olyan férfi,aki szépnek és vonzónak látja túlsúlyosan is.

2021. jan. 13. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is elég nagy a hasam - nem kérek levelet - de nem is kéne ilyen pasi. Ugyanis egyértelmű, hogy nem én kellek neki csak a testem. És ilyenkor mi az eljárás?? Dgod amíg kövér aztán lefogy szakítasz vele?

Egy szó mint száz: Nem kellene ilyen pasi mert annak nem én kellek csak a hájam. Alkalmi szexre meg nem vágyok. 🤷

2021. jan. 13. 16:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem amit írsz,de nyilván olyan pasi fog veled összejönni,akinek a kövér nők tetszenek,esetleg szereti a nagy pocit.Miért gond,hogy ez vonzza?
2021. jan. 13. 17:17
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
@Fatfan kérdése. Másik kérdésedre is válaszoltam ami ugyanez volt. Erre azt írod hogy most írod ki először. Elmehetsz te a..
2021. jan. 13. 17:18
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

6os

Azért nagyon sántít a te logikád is. Oké, hogy nem a tested a lényeg csak, de igenis nagyon fontos a fériaknak a tested is. Elég fura, hogy ezt magyarázni kell.

2021. jan. 13. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!