Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szóval akkor így vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval akkor így vagytok lányok a péniszmérettel?

Figyelt kérdés

Ha nincs nagy farka csak szerelem lehet, lakjon távol a szülőktől legyen háza, autója, pénze jó fizetése.

Ha nagy farka van, akkor meglovagoljátok és lecuppantjátok szinte még a nyílt utcán is vagy a liftben és NEM baj ha szülőkkel lakik, mert jóképű és minden punci elolvad tőle, s melléje még a farka is nagy, mert másképp első szex után tiltva lenne.

Ennyi az élet titka?

2021. ápr. 14. 11:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
Így jártál.
2021. ápr. 14. 12:06
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

Az a bajod, hogy komoly kapcsolatod lehet? Meg is érdemled, hogy egy csaj se nézzen rád.

#9 voltam

2021. ápr. 14. 12:07
 13/22 anonim ***** válasza:
75%
Nekem már nem nagyon tiszta, hogy a kérdező milyen nemű.
2021. ápr. 14. 12:08
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

Hányszor kell még elmondani hogy nem a méret a lényeg hanem hogy tudd használni.... Én személy szerint az ujjamat is élvezem meg a 8-9 centis dildot xD. És volt kis méretű párom aki ki tudott elégíteni.

Buuuut no offenceee

2021. ápr. 14. 12:09
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy így van, 18 cm felett bárkit bármikor...

Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni?

2021. ápr. 14. 12:23
 16/22 anonim ***** válasza:
91%
ebbol csak azt tudtuk meg, hogy a kerdezo frusztralt, mert kicsi a farka, az anyjaval lakik es meg csak nem is helyes. ja es buta is.
2021. ápr. 14. 12:26
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igaz, amit írsz. Én hétköznapokon általában kb. másfél órát töltök nyílt utcán, és meg tudom erősíteni, hogy naponta legalább 10 olyan jelenetnek vagyok szemtanúja járókelőként, amikor egy nő épp nagy farkú férfit cuppant le.

Ma reggel is ilyeneket kellett kerülgetnem a biciklivel, aztán mikor beértem a munkahelyemre, és lelakatoltam a bringámat a szokott helyen, azt láttam, hogy a vízelvezető árokban meg éppen egy nagy farkú férfin lovagol valaki az esőben.

Szóval meg tudom erősíteni, hogy minden reális, amit leírtál.

2021. ápr. 14. 12:31
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó hatalmas :D
2021. ápr. 14. 12:38
 19/22 anonim ***** válasza:
89%

Kedves kérdező, így a sok századik farokméregetős kérdés után azt kell mondjam hogy IGEN. 18 centi alatt (csak írtam egy random méretet) nem vagy férfi.

Most jobb a kis lelkednek???

2021. ápr. 14. 13:08
 20/22 anonim ***** válasza:
75%
A nagy farkat a nők 99%-a (akik szeretik a szexet)kipróbálná, van aki csak szopogatná, megfogdosná és lehet punciba nem engedné, de egy alkalommal akarná.
2021. ápr. 14. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!