Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval akkor így vagytok lányok a péniszmérettel?
Ha nincs nagy farka csak szerelem lehet, lakjon távol a szülőktől legyen háza, autója, pénze jó fizetése.
Ha nagy farka van, akkor meglovagoljátok és lecuppantjátok szinte még a nyílt utcán is vagy a liftben és NEM baj ha szülőkkel lakik, mert jóképű és minden punci elolvad tőle, s melléje még a farka is nagy, mert másképp első szex után tiltva lenne.
Ennyi az élet titka?
Ez egyáltalán nem így van. Igen, az igaz hogy jobban szeretem ha valakinek nagyobb van, de egy pasi nem csak szexre kell. Egy jó kapcsolat alapja a kommunikáció és a szeretet. Ha a csaj csak dugni akar akkor igen, csak az fog neki számítani, de ha kapcsolatot keres, nem erre fog fókuszálni
19/l
"Ennyi az élet titka?"
Nem, ez nem az élet titka, hanem egy fhaszság, amiből ha akarsz, egy életre szóló komplexust is kreálhatsz magadnak.
Én nem tenném a helyedben.
Olyan dolgokat soroltál fel, ami egy normális nő számára szinte teljességgel jelentéktelen, phaszméret, jóképű, vagyon stb. Sőt mi több még a nemi vágy szempontjából is.
Az "élet" (csajozás) titka hogy nem picsogsz, próbálkozol szüntelen, normálisan, udvariasan, kultúráltan, az sem árt ha megnyerő a személyiséged, van stílusod, kisugárzásod. Ez kell a nők 99%-ának, aki meg a pénzre hajt az meg inkább neked ne kelljen.
Mindig átlagos méretű párjaim voltak, akik tudták használni a farkuk, ki tudtak elégíteni.
Édes kevés ha valakinek nagy farka van de béna az ágyban.
Amúgy is a nők többsége nem farok méret alapján választanak párt.
5-ös minek próbálkozzak kis farokkal? Ez olyan mintha befizeti egy vézna gyerek a kondibérletet és a 40 kg-ot sem birja kinyomni mellre a kondis veteránok meg kinevetik.
Tudom kicsi a farkam és ez elszomorít, hogy nekem csak komoly kapcaolatom lehet család meg minden. Más nagy farkú adonisz meg végig kefélte a fiatalkorát a legszebb nőket húzza meg és csak azért, mert nagy pénisszel született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!