Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szóval akkor így vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval akkor így vagytok lányok a péniszmérettel?

Figyelt kérdés

Ha nincs nagy farka csak szerelem lehet, lakjon távol a szülőktől legyen háza, autója, pénze jó fizetése.

Ha nagy farka van, akkor meglovagoljátok és lecuppantjátok szinte még a nyílt utcán is vagy a liftben és NEM baj ha szülőkkel lakik, mert jóképű és minden punci elolvad tőle, s melléje még a farka is nagy, mert másképp első szex után tiltva lenne.

Ennyi az élet titka?

2021. ápr. 14. 11:36
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
73%

Ez egyáltalán nem így van. Igen, az igaz hogy jobban szeretem ha valakinek nagyobb van, de egy pasi nem csak szexre kell. Egy jó kapcsolat alapja a kommunikáció és a szeretet. Ha a csaj csak dugni akar akkor igen, csak az fog neki számítani, de ha kapcsolatot keres, nem erre fog fókuszálni

19/l

2021. ápr. 14. 11:42
 2/22 anonim ***** válasza:
96%
Igen kérdező így van. Mindannyian mocskos ribik vagyunk akiknek csak a fhasz kell xD.
2021. ápr. 14. 11:42
 3/22 anonim ***** válasza:
89%

"Ennyi az élet titka?"

Nem, ez nem az élet titka, hanem egy fhaszság, amiből ha akarsz, egy életre szóló komplexust is kreálhatsz magadnak.

Én nem tenném a helyedben.

2021. ápr. 14. 11:47
 4/22 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem menj el dokihoz, mert valami nem stimmel nálad.
2021. ápr. 14. 11:47
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Olyan dolgokat soroltál fel, ami egy normális nő számára szinte teljességgel jelentéktelen, phaszméret, jóképű, vagyon stb. Sőt mi több még a nemi vágy szempontjából is.

Az "élet" (csajozás) titka hogy nem picsogsz, próbálkozol szüntelen, normálisan, udvariasan, kultúráltan, az sem árt ha megnyerő a személyiséged, van stílusod, kisugárzásod. Ez kell a nők 99%-ának, aki meg a pénzre hajt az meg inkább neked ne kelljen.

2021. ápr. 14. 11:48
 6/22 anonim ***** válasza:
82%
Hát nem.
2021. ápr. 14. 11:53
 7/22 anonim ***** válasza:
94%

Mindig átlagos méretű párjaim voltak, akik tudták használni a farkuk, ki tudtak elégíteni.

Édes kevés ha valakinek nagy farka van de béna az ágyban.

Amúgy is a nők többsége nem farok méret alapján választanak párt.

2021. ápr. 14. 11:55
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül a pasik vannak rákattanva a faroktémára,mintha ekörül forogna a világ...
2021. ápr. 14. 11:57
 9/22 anonim ***** válasza:
87%
A férjemnek nagy és szerelmesek vagyunk akkor most mi van 🤔
2021. ápr. 14. 12:03
 10/22 A kérdező kommentje:

5-ös minek próbálkozzak kis farokkal? Ez olyan mintha befizeti egy vézna gyerek a kondibérletet és a 40 kg-ot sem birja kinyomni mellre a kondis veteránok meg kinevetik.

Tudom kicsi a farkam és ez elszomorít, hogy nekem csak komoly kapcaolatom lehet család meg minden. Más nagy farkú adonisz meg végig kefélte a fiatalkorát a legszebb nőket húzza meg és csak azért, mert nagy pénisszel született.

2021. ápr. 14. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!