Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet tenni? (rosszlányok)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni? (rosszlányok)

Figyelt kérdés
Többször voltam már rosszlányok.hu oldalról lánnyal, soha nem volt semmi probléma. Viszont mikor a legutobbi talalkat akartam leszervezni, azt mondta a lany, hogy a telefonja kijelezte neki mas lany bejelentese alapjan hogy agressziv vagyok es nem mentem el egy korabbi talalkara. Jart mar valaki igy?
2021. ápr. 14. 06:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%

keresd meg a korábbi csajokat, és próbáld meg kideríteni, hogy ki adta rólad ezt az értékelést.

Hátha leveszi. (nem tudom le lehet-e)

2021. ápr. 14. 09:21
 12/19 A kérdező kommentje:
10-es koszi a reszletes leirast, azt hiszem abbahagyom a prostizast es szerzek egy uj telefont..
2021. ápr. 14. 09:25
 13/19 anonim ***** válasza:
Különben lehet, hogy a lány úgy értette, hogy feketelistás vagy, és mivel nem jegyezte meg miért, mondott két lehetséges dolgot, ami miatt feketelistára kerülhettél.
2021. ápr. 14. 09:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem Magyarországon de én is jártam már így, hogy egy este három olyan lányt küldtek akikről semmi nem stimmelt a leírás alapján, és bocsánat de én beszélgetni is szeretnék azzal akivel együtt vagyok, de persze utána mikor nem voltam hajlandó kifizetni a taxit a csajnak az utolsónak engem is fekete listára tettek, de nem érdekelnek. Amúgy meg fura nekem ez az egész fekete lista, mert végül is a csajok is szabálysértést követnek el, hiszen nem türelmi zónában végzik ezt a tevékenységet, tehát ..
2021. ápr. 14. 09:42
 15/19 anonim ***** válasza:
34%

Szívesen. Azért azt hozzáteszem, hogy nemzetbiztonsági ellenőrzés nem kell még pl. egy átlag rendőrnek sem (kapitányságon még közlekedésrendészeti, igazgatásrendészeti osztályvezetőnek sem).

Itt van felsorolva, hogy kiknek kell.

[link]

2021. ápr. 14. 09:43
 16/19 anonim ***** válasza:
El kell jutni másik szolgáltatóhoz, “normális vendégnek” kell lenni, és ő fog majd egy pozitív kommentet tenni a listára. Akkor az már 1 negatív, 1 pozitív, így a többi szolgáltató kétségeit is el lehet oszlatni.
2021. ápr. 15. 10:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincs fekete lista! Nincs vendég értékelés!!! Kamu az egész!

A csaj valamiért nem akart veled találkozni és ezt a dumát találta ki. Két lehetőséged van. 1.: amit #6 írt: új SIM. 2.: elfogadod, hogy nem akar veled találkozni és nem mész többet.

Miért nem akar veled találkozni? Több oka lehet.

- Tettél vagy mondtál valamit, ami neki nem tetszett (lehet észre sem vetted, vagy számodra nem volt jelentős, de neki igen)

- Érzelmek szóltak közbe a lány részéről és nem szeretne tovább lépni.

- Csak szimplán benézett valamit és összekevert egy olyan vendéggel aki tényleg agresszív volt vele, vagy egy barátnőjével. Barátnők között ugyanis valóban van információ csere, olyan vendégekről aki veszélyes. A lányok többsége kizárólag saját célra ment el számokat.

2021. ápr. 16. 13:35
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezen én is néztem, csak nem szóltam hozzá mert nem vagyok járatos benne :D

De, "enyhén" gyanús, hogy egy féllegális szolgáltatás portálja miért vezetne listákat és miért jelentene a hatóságoknak bármit is. Addig örül, ha nincs dolga a szervekkel, nemhogy még ad egy éves számviteli beszámolót, gondolom nem fizette be a prostiadót. De nyilvántartási listát biztosan kiállít az ország összes Kovács Jóskájáról, mert egy nap kedvük támadt meghágni egy "diáklányt"..

2021. ápr. 16. 14:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Számcsere!

Amúgy is jobb ilyen célra egy külön számot fentartani.

Nekem van céges, magán, és egy másik amit megadok sok helyre, adás-vétel, étel rendelés stb kapcsán.

2021. ápr. 22. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!