Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni? (rosszlányok)
keresd meg a korábbi csajokat, és próbáld meg kideríteni, hogy ki adta rólad ezt az értékelést.
Hátha leveszi. (nem tudom le lehet-e)
Szívesen. Azért azt hozzáteszem, hogy nemzetbiztonsági ellenőrzés nem kell még pl. egy átlag rendőrnek sem (kapitányságon még közlekedésrendészeti, igazgatásrendészeti osztályvezetőnek sem).
Itt van felsorolva, hogy kiknek kell.
Nincs fekete lista! Nincs vendég értékelés!!! Kamu az egész!
A csaj valamiért nem akart veled találkozni és ezt a dumát találta ki. Két lehetőséged van. 1.: amit #6 írt: új SIM. 2.: elfogadod, hogy nem akar veled találkozni és nem mész többet.
Miért nem akar veled találkozni? Több oka lehet.
- Tettél vagy mondtál valamit, ami neki nem tetszett (lehet észre sem vetted, vagy számodra nem volt jelentős, de neki igen)
- Érzelmek szóltak közbe a lány részéről és nem szeretne tovább lépni.
- Csak szimplán benézett valamit és összekevert egy olyan vendéggel aki tényleg agresszív volt vele, vagy egy barátnőjével. Barátnők között ugyanis valóban van információ csere, olyan vendégekről aki veszélyes. A lányok többsége kizárólag saját célra ment el számokat.
Ezen én is néztem, csak nem szóltam hozzá mert nem vagyok járatos benne :D
De, "enyhén" gyanús, hogy egy féllegális szolgáltatás portálja miért vezetne listákat és miért jelentene a hatóságoknak bármit is. Addig örül, ha nincs dolga a szervekkel, nemhogy még ad egy éves számviteli beszámolót, gondolom nem fizette be a prostiadót. De nyilvántartási listát biztosan kiállít az ország összes Kovács Jóskájáról, mert egy nap kedvük támadt meghágni egy "diáklányt"..
Számcsere!
Amúgy is jobb ilyen célra egy külön számot fentartani.
Nekem van céges, magán, és egy másik amit megadok sok helyre, adás-vétel, étel rendelés stb kapcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!