Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet tenni? (rosszlányok)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni? (rosszlányok)

Figyelt kérdés
Többször voltam már rosszlányok.hu oldalról lánnyal, soha nem volt semmi probléma. Viszont mikor a legutobbi talalkat akartam leszervezni, azt mondta a lany, hogy a telefonja kijelezte neki mas lany bejelentese alapjan hogy agressziv vagyok es nem mentem el egy korabbi talalkara. Jart mar valaki igy?
2021. ápr. 14. 06:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
44%
Keress olyat aki birja a verest.(vagy amit takar az hogy agressziv vagy)
2021. ápr. 14. 06:35
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem voltam agressziv soha, ez a problemam.
2021. ápr. 14. 06:41
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
De most 1 no van az oldalon? Ő ezt hiszi akkor vagy kamuzik. Kesz. Lapozz tovabb.
2021. ápr. 14. 06:42
 4/19 anonim ***** válasza:
81%

A rosszlanyok.hu belső oldalán van egy értékelő rendszer.

Ha csak egyszer is "figyelmetlen" voltál (száraz volt a csaj te meg tüszködted mint állat), lehúznak az értékelő rendszeren.

2021. ápr. 14. 06:48
 5/19 Noren1989 ***** válasza:
100%
Szimpla kamu.
2021. ápr. 14. 07:24
 6/19 anonim ***** válasza:
70%

Lehet, hogy közös feketelista van. Ne agyalj rajta sokat, nincs abban sem semmi gáz, ha valaki prostit keményen basz (nem finomkodásra vannak).

3 ezer egy olcsó új telefon, ezres a sim kártya.

2021. ápr. 14. 07:53
 7/19 A kérdező kommentje:
De mondom nem tortent ilyen, csak sos franciara szoktam jarni, szexre sosem. Ha kemenyen pumpalnam oket es nem tetszene nekik megertenem es fel sem tettem vna a kerdest. Le lehet kerulni egy ilyen listarol?
2021. ápr. 14. 07:56
 8/19 anonim ***** válasza:
86%

lehet kamuzott a csaj vicces kedvében volt

hívj fel másikat ha az is ezt mondja na akkor kezdj tervezni mit hogyan.

2021. ápr. 14. 08:34
 9/19 anonim ***** válasza:
71%

"Agresszív vagyok és nem mentem el egy találkára"

Ez két külön dolog, ami kizárja egymást. Egyvalaki jelentette mindkettőt? Ha az egyik nem igaz, akkor valószínű az egész baromság

2021. ápr. 14. 09:04
 10/19 anonim ***** válasza:
42%

Nem, lehet lekerülni.

Ami kellemetlenséged lehet ebből az életben:

- Minden rendszerben a prostituáltak nemzetbiztonsági szolgálatokkal együttműködnek, ha a listán szerepelsz nem lehetsz állami szervnél, vállalatnál olyan munkakörben, ahova nemzetbiztonsági ellenőrzés kell (mert k.vázás miatt zsarolható lennél).

- Ha valaki szexuális bűncselekmény áldozata lesz, akkor is rendőrség kap a két nemzetbiztonsági szerv (AH, NBSZ) szűréséből egy listát, hogy kik lehetnek potenciális elkövetők. Ha prostik feketelistáján levő személyt térfigyelő kamerákhoz integrált arcfelismerő rendszer és/vagy mobil cellaadat és/vagy Galileo GNSS pozícióadata alapján a környéken talál, akkor titkos megfigyeléssel utánanéznek.

Be.

343. § (1) Az előkészítő eljárás során bírói engedélyhez kötött leplezett eszközöket a bűncselekmény gyanújának megállapítása érdekében, azzal a személlyel szemben lehet alkalmazni,

a) aki a bűncselekmény elkövetőjeként szóba jöhet, illetve

Íme a feketelistáról egy prosti blogja (.-ra cserélve u):

[link]

2021. ápr. 14. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!