Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti szoktátok a exeitek/jelenlegi párotok péniszét összehasonlítani? Csalódás ha az exnek nagyobb a pénisze? Mekkora eltéréseket tapasztalatok eddig és hogy érintett titeket?
Nyilván feltűnik a különbség, de csak elraktározom magamban, mint tényt, nem fogok szex közben azon agyalni, hogy ez mennyivel másabb, mint a három évvel ezelőtti pasimnak :D Az érzés a lényeg, nem a centik meg a vizuális input.
12-21 a skála nálam, őszintén szólva én mindegyikkel simán el tudtam élvezni többször is egy alkalommal, szóval lényegi különbség nem volt. Gyakorlatban annyi, hogy a 12 centisen nem lehetett úgy pattogni, mint most a 21 centisen, gyakran kicsúszott, de a 21 centissel meg néha vigyázni kell, nehogy túl mélyre menjen, mert akkor meg az kellemetlen. De nagyjából ugyanolyan szintű odafigyelést igényelt a kettő. A legrosszabb szex életemben kb18 centivel volt, szóval a méret részemről semelyik irányba sem befolyásoló tényező. A 21 centis a férjem, vele volt idő nyilván az elmúlt években kísérleteznünk, így értelemszerűen vele a legjobb most a szex, de nem gondolnám, hogy kizárólag a mérete miatt. A pasi hozzáállása és hozzáértése nagyon számít. Nekem. Másnak nem tudom.
Exemnek jelentősen nagyobb volt, ami azt jelenti, hogy IMÁDOK a párommal szexelni, mert végre nem kell finomkodnia, és én sem bőgök a fájdalomtól (méhszáj).
Ex szerette tövig, csak éppen az nekem már irtóra fájt. A párom meg nyugodtan végigteheti, és bármilyen pózban megdöngethet úgy rendesen, mert élvezem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!