Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, hogy a jelenlegi barátnőtök több férfisegget is kinyalt az idők során, akkor hogyan állnátok hozzá?
Figyelt kérdés
Érdekelne ez titeket vagy semmi jelentősége nem lenne? Nem kell ennek nagy feneket keríteni?2021. ápr. 3. 17:16
1/13 anonim válasza:
Egészségére ha jól esett neki. Mondta hogy csinálta már korábban másoknak, nem érdekel. Miért érdekeljen hogy az exeivel mit csinált?
2/13 anonim válasza:
Ha szeret segget nyalni, hát máris nyalhatja az enyémet is. Utána én is kinyalom az övét, sőt azon helyben seggbe is baxom...
38F
3/13 anonim válasza:
Az én pasimat nem érdekli,hogy előtte hány segget nyaltam.Az a lényeg,hogy az övét nyaljam.
4/13 anonim válasza:
Legalább tudom, hogy jó lesz nekem is vele!
Az életben mindig előre kell nézni, nem hátra!
6/13 anonim válasza:
Ez hogy tud kiderülni? Ilyen híre van, vagy ő mondta el?
7/13 anonim válasza:
Kicsit kényeztethetne engem is akkor... imádnám <3
8/13 anonim válasza:
Nyalatnám magam vele éjt nappallá téve.
9/13 anonim válasza:
Azonnal kuka. Elképzelem, hogy a látens biszex muki ott fekszik, felveszi a f..sz váró pózt, lógnak a herék, stb, a nő meg nyalja az ánuszát. Ennél nagyobb hányinger keltő dolgot nehéz elképzelni.
10/13 anonim válasza:
Alig várnám, hogy én legyek a következő!😛31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!