Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, van aki nem szereti a kézi csikló izgatást, simogatást?
A mostani párom (egy elvált 1 gyerekes anyuka, igazi bombázó 39 évesen is), már 5 hónapja vagyunk együtt és nem engedi, "nem szereti" a kézi csikló izgatást.
Kiderült azért, mert kiskorában úgy nevelték, hogy a szex rossz és bűnös dolog, ez teljesen beleivódott, és innen adódik, hogy nem engedi a csikló izgatást, DE kiderült azért, hogy neki csak így van orgazmusa.
Érdekelne, hogy vannak-e még olyan nők akik nem szeretik a csikló izgatást akár lelki okokból, akár más okból?
Pedig a legjobb dolog a világon. Nyalni sem lehet?
Amugy ezt nem értem. A szex rossz és bűnös dolog de azért szexeltem de a csiklója tabu?! Szerintem itt más van a háttérben.
Nyalni sem lehet, azt fejben tudja már, hogy amit beleneveltek gyerekkorában, az nagy hülyeség, de mégis az érzéseiben megmaradt.
Persze az is lehet más van a háttérben, azért is kérdezem, hogy van olyan nő egyáltalán aki nem szereti, ha izgatják szex közben a csiklóját, bármi okból is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!