Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartod szexinek Jakab Péter politikus urat? Eltöltenél vele egy éjszakát?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 00:26
A kérdező szavazást indított:
Nagyon forró és vad éjszaka lenne, szanaszét dughatna
Egy gyors menet talán beleférne
Engedném, hogy kinyaljon, én meg talán leszopnám
Egy jókora nyelves csók épp elég volna tőle
Esetleg egy kis iszogatás meg egy vacsora, de semmi több
Inkább nem csinálnék vele semmit
30 szavazat
1/8 anonim válasza:
Naponta van legalább 5 ilyen kérdés, Orbán, Müller meg miegymás biszbasz, nem unod már?
3/8 Aladdin21 válasza:
Szerrintem vicces lenne egy bohóccal a szex minden kislánynak aánlom, nőknek már annyira nem, valszeg kis pöcse lehet azért ilyen kis agresszív :)
4/8 Williamspear válasza:
Ejnye Jakab Péter képviselő úr! Nem itt kellene korteskednie!☝️🤣
5/8 anonim válasza:
Szoktam nézni a palamenti közvetítéseket (néha) de még soha nem jutott eszembe a szex és Jakab Péter egyszerre.
Számomra teljesen aszexuális.
7/8 anonim válasza:
Írtam már, hogy egy férfi nem lehet szexis, csak sármos. Szexis csak nő lehet, őrájuk használjuk ezt a szót. De nekem nem a kinézete lenne a lényeg,hanem a poli tikai hovatartozása. Ezért a válasz: nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!