Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Donáth Annát vagy Szabó Tímeát választanátok, ha egy durva ellenzéki buli után haza kellene menni valakivel kettőjük közül ?
Figyelt kérdés
Szexuálisan lenne kedvetek hozzá ? Ha van kedvetek indokoljátok is, mert nagyon kiváncsi vagyok. Lányok is nyugodtan leírhatják a veleményüket róluk a témában.2021. ápr. 11. 22:01
A kérdező szavazást indított:
Donáth Anna
Szabó Tímea
44 szavazat
1/30 anonim válasza:
Lany vagyok, de szerintem Anna sokkal szebb
2/30 anonim válasza:
Szabó Timi nagyon mocskos szájú a parlamentben, az ágyban biztos egy vadmacska.
Donáth Anna fiatalabbnak tűnik, nem hiszem, hogy van elég tapasztalata, meg olyan ki szerencsétlen is.
4/30 anonim válasza:
Lány vagyok, nekem Anna szebb. Tímeának a haja nem tetszik és nagyon konzervatívnak tűnik.
5/30 anonim válasza:
Anna még egész jó nő, Tímea már pár éve aszalódik.
6/30 anonim válasza:
D. Anna jobban néz ki, Sz. Tímea eléggé "szigorúnak" tűnik, nem szeretem a domináns nőket.
7/30 anonim válasza:
Donáth Anna is a hangja alapján elég dominánsnak tűnik, nekem egyik sem kellene, vannak náluk szebb magyar politikusnők.
8/30 anonim válasza:
Lanykent Timea kicsit tul oreg, Annaval tudnek mit kezdeni. Meg o is velem. :D
9/30 A kérdező kommentje:
Megtisztelsz, ha írsz párat.
2021. ápr. 11. 22:23
10/30 anonim válasza:
Akkor nem csak nekem jön be Donáth Anna lányként. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!