Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha Demeter Márta politikusnő kopogtatna az ajtóban egy köntösben, és mikor kinyitnád, arra kérlelne, hogy melegítsd fel?
Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 21:33
A kérdező szavazást indított:
Készítenék neki egy forró teát és fürdőt
Akár az ágyban is felmelegíteném a farkammal
Elküldeném, nem akarom felmelegíteni
35 szavazat
2/14 A kérdező kommentje:
Arról sem tudtam, hogy bezártak. Szerencsére már évek óta végeztem.
2021. márc. 25. 21:36
3/14 anonim válasza:
Gyorsan lekerülne róla a köntös. A politikai aktivitását nem követem annyira nyomon (lesz.rom a politikát) de elég jó csaj ahhoz hogy ne küldjem haza :)
5/14 anonim válasza:
Megkapná a teát miután végeztünk az ágyban. Aztán egy közös fürdő :)
6/14 anonim válasza:
Valami jó kis számítógépes játék együtt. Tyíí
7/14 anonim válasza:
Ha van nála érvényes negatív pcr teszt, akkor marad és remekül szórakozunk majd. Megnézünk egy rakás sorozatot, közben nagyokat dumálunk, csinálok neki bundás kenyeret és forró teát, majd viszonzásul, ha nem nagy kérés megmasszíroztatom vele a hátam. Majd ezek után felajánlom neki a vendégszobát, mert nem bújok ágyba idegenekkel az első alkalommal. Dolgozzon csak meg értem.
8/14 anonim válasza:
Elkuldenem a picsaba az alhirek es a hazug hiszteriakeltes miatt.
9/14 anonim válasza:
Az elozot folytatva, ha hosszasan, nagyon konyorogne, akkor lehet hogy megdugnam, de csak akkor ha igeretet tenne, hogy tobbe nem szidja a kormanyt.
10/14 anonim válasza:
Gondoskodnék róla hogy legyen valami meleg a gyomrában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!