Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most komolyan teljesen heteró,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan teljesen heteró, hogy képes erre?

Figyelt kérdés

Szexpartner kereső.

Heteró férfiak 80 %a kiírja, hogy nőt keres vagy párt.. De ezen valahogy én mindig kiaakadok... Mi az, hogy párt? Hogy lehet valaki így heteró? Arra nem gondolnak, hogy ez a nőknek mondjuk undorító? Én nő vagyok 100 %ban heteró én csak férfit keresek. Számomra szó sem lehet parrol, én fel se tudnék izgulni ha egy nő is a jelenlétemben lenne. A másik amit észrevettem én undorodom azoktól a férfiaktól akiknek akár volt 1 bi kalandjuk. Számomra nő a nő férfi a férfi és ők ketten egy pár. Pl többes szexbe se tudnék pont amiatt belemenni, mert engem frusztralna ha 2 pasi látna egymás nemiszervet...

2021. ápr. 11. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
A párt nőkre értik.:)
2021. ápr. 11. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:
En egyetertek veled, en se tudnek felizgulni egy masik nore. Mondjuk 2 pasi latvanya izgatna, szoval az a resze engem nem zavar.
2021. ápr. 11. 17:59
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
mindketten a nővel foglalkoznak, nem egymással. én is voltam már hármasban és mindkét srác engem kényeztetett, nem egymást fogdosták. vagy egyik csak nézte, én meg közben besegítettem neki kézzel
2021. ápr. 11. 18:00
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

Pár = társ

Itt arra gondolnak, hogy barátnőt keresnek, párkapcsolatot, vagy ilyensmi. Nem pedig egy párt, hogy hármasozzanak :)

2021. ápr. 11. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Pedig pont arra gondolnak hogy párt=egy pasi egy csaj keresnek.

Ahogy a 3as írta, mindkét pasi csak a nővel foglalkozik.

2021. ápr. 11. 18:06
 6/9 anonim ***** válasza:
46%

tejesen hetero vagyok

két lánnyal ellennék

nem vonz a két férfis felállás

ha valaki szexpartnert keres, az kettőnkről szóljon ;)

40+ F

2021. ápr. 11. 18:16
 7/9 anonim ***** válasza:
40%

Rendben, te elég konrzervatív vagy szexualitást illetően, de attól még nem mindenki ilyen

Én pl teljesen elfogadnám, ha egy pasi biszex, sőt kicsit izgatna is.

Nem vagyok bi, de engemnem zavarna egy másik csaj a 3asban, még simogatnám is szívesen. Az a férfi aki párhoz csatlakozna legtöbbször csak a nővel foglalkozna, a pasival egyáltalán nem. Nincs ebben semmi undorító, mert egymáshoz szexuálisan nem is érnek hozzá

Azért nem kell leszólni másokat, csak mert neked valami már a komfortzónádon kívül esik...

N

2021. ápr. 11. 18:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha teljesen hetero az illető, akkor úgy keres párt, hogy ő is és a pár férfi tagja is csak a nővel foglalkoznak. És nem, nem undorodik ettől minden nő, swinger klubban nekem is volt már szerencsém ilyen felálláshoz (férfiként).
2021. ápr. 11. 18:36
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

Én teljesen hetero vagyok, viszont vannak olyan férfiak, akik szeretik nézni, ha megdugom a párjukat. Az elején szokatlan volt, hogy egy harmadik fél néz, de aztán hozzászoktam és azért mégis legalább egy nővel vagyok, az meg, hogy a fószer nézi, az az ő baja.

Viszont bi kalandban nem lennék benne, ezt előre le szoktam tisztázni, hogy felőlem ő ki is verheti rám a farkát, de hozzám ne érjen.

2021. ápr. 12. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!