Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan teljesen heteró, hogy képes erre?
Szexpartner kereső.
Heteró férfiak 80 %a kiírja, hogy nőt keres vagy párt.. De ezen valahogy én mindig kiaakadok... Mi az, hogy párt? Hogy lehet valaki így heteró? Arra nem gondolnak, hogy ez a nőknek mondjuk undorító? Én nő vagyok 100 %ban heteró én csak férfit keresek. Számomra szó sem lehet parrol, én fel se tudnék izgulni ha egy nő is a jelenlétemben lenne. A másik amit észrevettem én undorodom azoktól a férfiaktól akiknek akár volt 1 bi kalandjuk. Számomra nő a nő férfi a férfi és ők ketten egy pár. Pl többes szexbe se tudnék pont amiatt belemenni, mert engem frusztralna ha 2 pasi látna egymás nemiszervet...
Pár = társ
Itt arra gondolnak, hogy barátnőt keresnek, párkapcsolatot, vagy ilyensmi. Nem pedig egy párt, hogy hármasozzanak :)
Pedig pont arra gondolnak hogy párt=egy pasi egy csaj keresnek.
Ahogy a 3as írta, mindkét pasi csak a nővel foglalkozik.
tejesen hetero vagyok
két lánnyal ellennék
nem vonz a két férfis felállás
ha valaki szexpartnert keres, az kettőnkről szóljon ;)
40+ F
Rendben, te elég konrzervatív vagy szexualitást illetően, de attól még nem mindenki ilyen
Én pl teljesen elfogadnám, ha egy pasi biszex, sőt kicsit izgatna is.
Nem vagyok bi, de engemnem zavarna egy másik csaj a 3asban, még simogatnám is szívesen. Az a férfi aki párhoz csatlakozna legtöbbször csak a nővel foglalkozna, a pasival egyáltalán nem. Nincs ebben semmi undorító, mert egymáshoz szexuálisan nem is érnek hozzá
Azért nem kell leszólni másokat, csak mert neked valami már a komfortzónádon kívül esik...
N
Én teljesen hetero vagyok, viszont vannak olyan férfiak, akik szeretik nézni, ha megdugom a párjukat. Az elején szokatlan volt, hogy egy harmadik fél néz, de aztán hozzászoktam és azért mégis legalább egy nővel vagyok, az meg, hogy a fószer nézi, az az ő baja.
Viszont bi kalandban nem lennék benne, ezt előre le szoktam tisztázni, hogy felőlem ő ki is verheti rám a farkát, de hozzám ne érjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!