Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tág vagyok, ha simán becsusszan két ujjam úgy, hogy fel sem vagyok izgulva?
Figyelt kérdés
Sőt, lehet, menne az három ujjal is, ha nem lennék szűz és nem akadályozna a hártya a "bejáratnál". Igaz, eddig nem tűnt nekem úgy, mintha izgalmi állapot hatására tágult volna bármennyit is a hüvelyem, de valószínűleg ezt én a jelenlegi állapotomban nem tudom jól megítélni.
Félek, hogy emiatt (is) hátránnyal indulok majd a pártalálásban, vagy hogy inkább análisan akarnak majd szexelni velem a férfiak. Van valami megoldás?
2021. ápr. 10. 04:18
1/16 anonim válasza:
Szerintem a két ujj nagyon normális nekem is 2 férbe és még én is szüz vagyok.
4/16 anonim válasza:
Próbáld megszorítani!
Ha sikerül, biztosan nem vagy tág.
Ha nem sikerül, lehet gyakoroln,és menni fog.
(kegel gyakorlatok)
6/16 anonim válasza:
Akkor tágnak számítasz, mert inkább eddig azt tapasztaltam férfiként hogy még teljesen felizgulva sem megy be olyan könnyen 2 ujj a csajoknak. Kisfarkúakkal ne kezdj, az a biztos.
8/16 Felfujhatogyerek válasza:
6 os. Hát akkor csak a strandon ismerkedhetne , ott látszik többé kevésbé kinek mekkora.
10/16 Istvan485 válasza:
Szerintem normal meret meg a ket újj en duktam 30 evesel es utana mind az 5 ujjaim fel tudtam tolni neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!