Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor belétek becsusszan a pénisz lányok, úgy szeretitek jobban, ha belétek teszik vagy ha Ti ültök bele? :)
Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 15:24
1/12 anonim válasza:
nekem az ha a barátom teszi be, de ha úgy van szívesen ülök rá
2/12 anonim válasza:
A legjobb kombináció nekik az, ha a pasi teszi beljéjük, mert az olyan érzelmes. Ha azonban a nő kedvében akarsz járni, és valóban fel akarod izgatni a legjobb, feljebb húzni ezt a dolgot. Értem ez alatt azt, hogy az eseménnyel párhuzamosan egy másik srác is csúsztasson péniszt a pasi fenekébe. Ezzel semmi gond nincs, teljesen természetes. Nagyobb élmény egy nőnek, ha látja, hogy mialatt a pasija benne van, addig a pasijában is van egy másik srác.
3/12 anonim válasza:
Mindkettot imadom! Foleg amikor megmarkolja a fenekem es magara huz erosen
4/12 anonim válasza:
Akár így, akár úgy, de neked miben változik meg ettől az életed?
5/12 anonim válasza:
Vele azt, ha beleülök, mert extrém vastag, máskülönben fáj.
6/12 anonim válasza:
Nálam a hölgyek maguknak helyezik be, mert örülnek, hogy időt, energiát szánok a megfarkalásukra. 🙂
7/12 anonim válasza:
Kedvfüggő... Mindkettőnek megvan a maga szépsége :)
Nagyon szeretem azt is, ha ő teszi belém, szeretem ha a pasi irányít, meg szerintem ez meghittebb tud lenni néha
De azt is imádom ha én vagyok felül és úgy beleülök, mert úgy megy kb a legmélyebbre, plusz ilyenkor imádom nézni a partnerem reakcióját hogy tetszik neki ha én veszem át az irányítást :)
Szóval jaa mindkettő részemről :D
20/L
10/12 anonim válasza:
Van am olyan, hogy magatol betalal, na az a legjobb!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!