Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ha csak szexről van szó, lentebb adjátok az igényeteket a külsőt illetően vagy pont, hogy feljebb?
Figyelt kérdés
Ha csak szexet akartok, jó rá egy számotokra csúnyácskább nő is, vagy akkor legyen minél jobb nő?
Kort is.
2021. ápr. 9. 11:36
11/17 anonim válasza:
Lejjebb. Fontosabb ilyenkor az ápoltság.
12/17 anonim válasza:
Férfi csak szexre szintje alatti nőket kap. A kellemes kompromisszum az, ha a nő külseje, ápoltsága vonzó, csak alsóbb társadalmi osztályhoz tartozó.
13/17 anonim válasza:
Ellentétes a két nemnél a dolog. A férfiak lejjebb, a nők meg feljebb teszik a lécet alkalmi esetén. Van még két tényező ami lejjebb csúsztatja a férfiaknál a lécet: ha már nagyon kanos, kiéhezett valaki, vagy ha be van rúgva :D
14/17 anonim válasza:
Nekem csak az a lényeg, hogy számlaképes legyen.
15/17 anonim válasza:
Nekem a szexkultúrája számit inkább. Hiába néz ki nagyonjól ha egy prűd hisztis csaj, az átlagos meg már majdnem annyira perverz mint én és érzem is rajta h izzik a levegő az energiájától.
16/17 anonim válasza:
A csúnya nő nem kell szexre sem.
Az más kérdés, hogy ki a csúnya. Volt olyan kalandom, ahol a nőre mindenki azt mondta, hogy ronda, és nekem sem volt pont az esetem, de valami olyan félelmetes szexuális kisugárzása volt, hogy egyszerűen nem bírtam neki ellenállni.
17/17 anonim válasza:
Szexre és kapcsolatra is csak a legszebbekkel állok szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!