Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nőként teljesen esélytelen, hogy bárki belém szeressen? 23/N
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok.2021. ápr. 8. 20:51
41/52 anonim válasza:
39.
Csak annyit akartam mondani,nagyon nem mindegy, hogy telt vagy elhízott vki.
43/52 anonim válasza:
Ugyanannyi esélyed van mint bárki másnak. Szerintem ne mutasd ki, hogy zavar téged.
44/52 anonim válasza:
Nem tudom, mi számít kövérnek, de nekem 80-90 kilósan olyan pasijaim voltak, hogy bárki megnyalná utánuk mind a tíz ujját. Amikor a férjemet megismertem, még sokkal kövérebb voltam. Nincs probléma azzal, hogy mennyire szerelmes. :)
45/52 anonim válasza:
Kérdező: A nagydarab lányok pont a vékony pasiknak jönnek be!
47/52 anonim válasza:
45.
Én vékony vagyok és nem jönnek be a kövér nők. :)
48/52 anonim válasza:
A kérdezőt egyáltalán nem ismerem ezért nem neki célzom ezt. Csak eszembe jutott egy nagyon kövér lány, aki régen is az volt és úgy tűnik nem is változtat ezen. Egy rokonom volt a párja, és amikor náluk buliztam, nem viccelek, 11 zacskó chipset készítettek be és 5 táblacsokit, gondolhatjátok nem nekem volt ez "előkészítve". Hát, jó hogy még nem kapott szívinfarktust a hölgy, de hogy nem minden kövérségre az a magyarázat hogy "hízékony" az is 100%
49/52 anonim válasza:
Csak úgy mennek a privi űzik gondolom :)
50/52 anonim válasza:
44: vagy csak túlértékeled őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!