Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nőként teljesen esélytelen, hogy bárki belém szeressen? 23/N
1: 🙂
2: Már egyszer megtörtént (-25 kg), de endokrinológiai betegségem van és nem sikerült tartani, "visszaestem".
3: Miért?
4: 165 cm/92 kg. Érzékeny, érzelmes típus vagyok.
5: De ez olyan ritka.
6: 🙂
7: Néha én is így érzem...😔
8: Na itt a probléma az egész történetben, hogy nekem meg a kifejezetten vékony pasik jönnek be.
9: Állítólag nem nézek ki 92 kg-nak, de akik nekem tetszettek, azoknál én úgy éreztem, hogy kapásból ne jött be nekik.
10: De egyszerűen nekem nem áll jól és imádtam mag vékonyan.
11: Igen. Ki lehet hozni, de azt fenn is kell tartani.
13: Kövér lánynak van esélye vékony pasinál?
14: Pajzsmirigy alulműködés, PCOS, inzulinrezisztencia. Van eddig. De hamarosan megyek netezni egy prolaktin szintet is.
15: Köszi!
16: Én is tudok ilyeneket, de nekem nem jött össze. Aki a telt lányok oldalát vezeti, ő is csak kövér nőkkel volt még.
Alma alkatom van és hasra hízom. Nem lapos a fenekem, de nem bubis.
Sajnos irreálisan kicsik a melleim. Éppen, hogy csak látszik, hogy van ott egy kis zsírszövet. Nem tudom, hogy ez is valami betegség-e, hogy nem fejlődött ki.
Push up melltartóval sem lehet felnyomni, mert nincs annyi, hogy látszódjon is bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!