Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kövér nőként teljesen esélytel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér nőként teljesen esélytelen, hogy bárki belém szeressen? 23/N

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok.

2021. ápr. 8. 20:51
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
40%
En nem gondolnám h feltétlen most a súlyod miatt valaki nem szeretne beléd. Emberfüggő. De ha belegondolsz, gyakorlatilag olyan formát hozhatnál ki a saját testedből, amilyet csak akarsz. Gondolkodj el ezen :)
2021. ápr. 8. 21:10
 12/52 A kérdező kommentje:

1: 🙂

2: Már egyszer megtörtént (-25 kg), de endokrinológiai betegségem van és nem sikerült tartani, "visszaestem".

3: Miért?

4: 165 cm/92 kg. Érzékeny, érzelmes típus vagyok.

5: De ez olyan ritka.

6: 🙂

7: Néha én is így érzem...😔

8: Na itt a probléma az egész történetben, hogy nekem meg a kifejezetten vékony pasik jönnek be.

9: Állítólag nem nézek ki 92 kg-nak, de akik nekem tetszettek, azoknál én úgy éreztem, hogy kapásból ne jött be nekik.

2021. ápr. 8. 21:13
 13/52 anonim ***** válasza:
86%
Az én ismeretségi körömben több fiatal kövér lánynak is volt pasija. Talán azt lehet mondani, hogy, kicsit kisebb az esélyük, mint egy vékony lánynak, de hogy esélytelen az nem igaz.
2021. ápr. 8. 21:13
 14/52 anonim ***** válasza:
13%
Miért nem jó fogysz le?
2021. ápr. 8. 21:14
 15/52 anonim ***** válasza:
82%
#14 endokrinológiai betegség...
2021. ápr. 8. 21:15
 16/52 anonim ***** válasza:
100%
Két ilyen példát tudok még gimis éveimből, amikor kövér lány nagyon vékony sráccal járt. Az egyik csávó rendszeresen dicsekedett vele, hogy milyen jó csaja van és milyen jó az ágyban, aztán kiderült hogy a csaj valami 100 kiló. Talán két évig voltak együtt. A másik ilyen ismerős pár még azóta is együtt van és látszólag nagyon szeretik egymást.
2021. ápr. 8. 21:17
 17/52 A kérdező kommentje:

10: De egyszerűen nekem nem áll jól és imádtam mag vékonyan.

11: Igen. Ki lehet hozni, de azt fenn is kell tartani.

13: Kövér lánynak van esélye vékony pasinál?

14: Pajzsmirigy alulműködés, PCOS, inzulinrezisztencia. Van eddig. De hamarosan megyek netezni egy prolaktin szintet is.

15: Köszi!

16: Én is tudok ilyeneket, de nekem nem jött össze. Aki a telt lányok oldalát vezeti, ő is csak kövér nőkkel volt még.

2021. ápr. 8. 21:22
 18/52 A kérdező kommentje:

Alma alkatom van és hasra hízom. Nem lapos a fenekem, de nem bubis.

Sajnos irreálisan kicsik a melleim. Éppen, hogy csak látszik, hogy van ott egy kis zsírszövet. Nem tudom, hogy ez is valami betegség-e, hogy nem fejlődött ki.

Push up melltartóval sem lehet felnyomni, mert nincs annyi, hogy látszódjon is bármi.

2021. ápr. 8. 21:28
 19/52 anonim válasza:
100%
Ha úgy állsz hozzá hogy soha nem lesz akkor bizony nem lesz. Eljársz otthonról vagy csak várod a csodát és siránkozol hogy senkinek sem kellesz. Lehet hogy tök sok embernek bejössz, de rájuk se hederítesz mert neked a vékonyak jönnek be. Próbálj kicsit felülemelkedni ezen és a belsőt is nézni. Lehet hogy egy ducibb srác mellett is jól ellennél ha adnál neki esélyt.
2021. ápr. 8. 21:34
 20/52 A kérdező kommentje:
19: De miért bántanak ezzel az emberek, hogy nekem miért a vékonyak az eseteim? Nem tudok mit csinálni, ez a kémia.
2021. ápr. 8. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!