Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! A 157 cm-hez nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! A 157 cm-hez nagyon kevés a 46/47 kg? Szexi lehet ez?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok hízni. Vagyis hát alakom van, azzal nincs problémám, sőt ilyenkor szeretem a lábaimat, mert nem túl vastagok.

Popsim is van, az is elég szembetűnő szerintem.

Viszont a mellkasom elég vékony sajnos, kicsik a melleim is. Ezzel nem tudok mit tenni.

Szerintetek?

22/N

2021. ápr. 7. 22:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

1.57 x 1.57 = 2,4649

46 / 2,4649 = 18.66

15 alatt kórosan sovány, 25 fölött túlsúlyos. Tehát lényegében testmagasságodhoz képest a lehető legjobb a testtömegindexed. Persze ha ez a tömeg főleg izom, akkor jóval vékonyabbnak tűnsz, mintha háj lenne.

Szóva ehhez a magassághoz teljesen jó a jelenlegi súlyod.

Egyébként meg a pici lányok picin jók, ha nem csöcsös, hát nem csöcsös, ez nem zárja ki, hogy bitang jó nő legyen:D

2021. ápr. 7. 23:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Imádnék egy ilyen kis Cukiságot, mint Te! Igaz, én 100 fölött vagyok, de kifejezetten az ilyen alkatú lányok vonzanak. Csak sajna korban is jóval több vagyok, nem csak kilóban.
2021. ápr. 8. 00:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes. Én a kis melleket imádom.
2021. ápr. 8. 06:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Úgy csinálnék veled mint a lopott biciklivel
2021. ápr. 8. 08:55
 15/18 A kérdező kommentje:
Nekem azért nagyobb popsim van, mint annak a lánynak a képen. :)
2021. ápr. 8. 10:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a vékony lányok jönnek. És az a szép, ha a nő karja, mellkasa vékony. Ha kilatazik a kulcscsont az a legsexibb. És ha hozzá a keptol nagyon a popsid, akkor bomba alkat vagy.
2021. ápr. 8. 10:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem annál nincs vonzóbb, mikor valaki úgy szereti magát, ahogy van. Feküdj rá az önismeretre és nem lesz gond.
2021. ápr. 8. 13:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes az alakod, nem kell híznod.
2021. ápr. 8. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!