Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! A 157 cm-hez nagyon kevés a 46/47 kg? Szexi lehet ez?
Egyszerűen nem tudok hízni. Vagyis hát alakom van, azzal nincs problémám, sőt ilyenkor szeretem a lábaimat, mert nem túl vastagok.
Popsim is van, az is elég szembetűnő szerintem.
Viszont a mellkasom elég vékony sajnos, kicsik a melleim is. Ezzel nem tudok mit tenni.
Szerintetek?
22/N
Számokból semmit nem lehet megállapítani, csak képről lehetne. Mert lehet valaki izmos, zsíros, plöttyedt, semmilyen.
Általánosságban így van:
Férfi ideális súly: 1 méter fölötti magasság
Női ideális súly: 1 méter fölötti magasság - 10
Eszerint épp ideális súlyban vagy, vagyis híznod sem kellene. De ahogy írtam, ezt csak számokból nem lehet megítélni. Lehet 2 személy ugyanannyi súlyban, de az egyik szálkás/izmos, a másik meg plöttyedt duci.
Igen, szexi lehet. Kérem, tegyél fel arcnélküli fotót!
[link] Kis nőn hülyén nézne ki a lufi/labda.
bro, nemigaz hogy nem tunik fel az irasbol hog pasi vagyok.. de ugylatom a rendorrel meg tuloztam is, ezek szerint biztonsagi or.. 😂
de a privid utan kezdem azthinni hogy csak poenkodsz, es szarkazmus az egesz. ha igy van elismeresem, mert nagyon jol jatszod a fogyatekost, de komolyan😀
Semmi gond a magasság súly arányaiddal!
Nem kell felszedned plusz kilókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!