Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meddig lehetne egy pasit szexuálisan provokálni?
Figyelt kérdés
Adott egy visszafogott srác (visszafogott azt értem, hogy nem szexfüggő, nem akar minden nőt meghúzni), akit bezárnak egy szobába, majd küldenek hozzá egy fiatal, jól kinéző nőt, aki elkezd vele flörtölni, meg húzni az agyát, próbálná elcsábítani. Meddig bírná a srác, hogy ne mozduljon rá? Ti meddig bírnátok, ha ilyen helyzetben lennétek?2021. ápr. 7. 17:09
11/15 anonim válasza:
Inkább mesélek a nyugdíjasklubban egy szép teljes életről, amiben minden benne van, mint ilyen hüleségeken teszteljem magam.
40F
12/15 anonim válasza:
#10 oké most csak 2 példát említettem, de nyilván rengeteg dolig van smi mentálisan is kihívás. Akár a munkában akár a hétköznapokban. Pl minden nap szenvedek de meg tudom álni hogy ne egyek csokit, ez is erősít mentálisan:D a csokitól beteg és dagadt leszek, azt szívesen megvonom magamtól, de a jó szexet nem tudom mi értelme lenne
13/15 anonim válasza:
Ha magamból indulok ki, akkor semeddig nem bírnám ki.
De az egyik válaszról ez jutott eszembe:
14/15 anonim válasza:
Ha tetszik a lány és fel akarom csípni akkor egy tized másodpercet sem vacillálnék azonnal kezdeményeznék magamtól (mondjuk köszönéssel, mosollyal, kommunikációval nem azzal hogy előkapom a brét és a falnak támasztom). Ha meg nem tetszik akkor felőlem meztelen is ugrálhat előttem akkor sem érdekelne.
15/15 anonim válasza:
10#
Nem igazán ertelek.
Ha az a cél,ill a srác tudja,hogy egy teszten van,és az a feladat,hogy kibírja,akkor pld magamból kiindulva bármeddig.
Tőlem falra is maszhatna az a nő,akkor se lenne semmi.
Ha viszont ezt nem tudnam,akkor mi a francert kéne nekem visszafognom magam?
Egyébként a helyzettől és a kedvemtől függne.Lehet 5 perc múlva,egy órán belül ,vagy másnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!