Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Igazából ti hogy működtök szexuálisan?
Én nagyjából úgy, ahogyan felvázoltad. 16 éves korom óta,tehát "tiniként" is ilyen voltam.
Nekem nem kell szerelem, nagyobb érzelmek a szexhez, csak vonzódás, és nyilván egy minimális bizalom. (Ebből kifolyólag teljesen ismeretlennel nem működik.)
Igen, szoktunk fantáziálni jó pasikról, sőt még meg is jegyezzük egymás között, ha látunk egyet-egyet.
23
Én is fantáziálok, és gondolok olyansmikre amiket írtál az elején.
DE! a valóságban soha nem feküdnék le olyannal, akit nem ismerek, akinél nincs bizalom.
Én is fantáziálok, de én ha úgy alakult le is feküdtem azzal aki bejott nekem.
Sok kalandom volt a jelenlegi párkapcsolatom előtt.
29/N
Szerintem a nők nagyrészének a (JÓ) szexhez kell valamilyen szintű bizalom a férfi irányába. Lehet nyilván anélkül is, de érzed, hogy az nem oké, valamiért furcsa, nem adja azt a pluszt, amit egy "ismert" partner. Gondolj bele, hogy sok nő még párkapcsolatban se tudja teljesen megélni a szexualitását maximum idővel.
Szoktam fantáziálni ismeretlen férfiakkal nyilván, de nagyon kevés esély van rá, hogy valaha ismeretlennel gabalyodjak úgy össze.
Jaa, és elnézést, hogy 21 évesen válaszoltam erre a kérdésre.
Tini koromtól fantáziáltam mindig, mindenfélét, bárkivel, aki megtetszett. Elég élénk volt mindig is a fantáziám. Néha összejött, hogy ezeket meg is valósítittam azokkal, akik megtetszettek, nem túl hosszú ismeretség után. Nem bántam meg, de később rájöttem, hogy jó külső egy dolog, a szex azzal jó igazán, akivel hosszabb ideje vagyok és alaposan kiismertük egymást testileg, lelkileg. Ez a fantáziavilágomhoz is csak hozzátett egy pluszt.
De én már nem vagyok tini annyira.
45/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!