Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők írnátok egy sorendet, hogy melyik testrészek a legizgatóbb szexuálisan a pasikon?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 16:52
2/24 anonim válasza:
1. hát (úgy tapasztaltam, hogy a teltebb pasiknak is széles és szép hátuk van, így ez univerzálisan a kedvencem szokott lenni)
2. szakáll (ha van, és ha nevezhessük testrésznek... már ha persze igényes)
3. szem
4. száj (bár a nagyon telt nekem nem teszik)
5. orr (itt kifejezetten szeretem ha férfias, görbe, nagy)
(5.5 az áll vonala ha határozott, markáns az is nagyon bejön, ezt a férfias orr mellé tenném)
6. segg
7. pénisz
8. vádli (főleg ha izmos)
9. poci (mérettől függetlenül)
3/24 anonim válasza:
1.szem
2.száj
3.kéz
4.kar
5.fenék
6.has
7.farok
4/24 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek megy a zöld. ez váratlan volt nem hittem hogy ezek lesznek. jöhet még
2021. ápr. 6. 17:09
6/24 anonim válasza:
Mert, mit hittél? Akkor most már te is írd le, mit gondolsz!
7/24 A kérdező kommentje:
hát a szem száj orr fel se merült. azt hittem bicepsz hát has fenék comb, ezekre számítottam csak más sorrendbe.
2021. ápr. 6. 17:14
8/24 anonim válasza:
Én is kellemeset csalódtam :)
Mondjuk "gyanús" lehetett, hogy eddig is a szemem, a szakállam, na meg a seggem szokták dicsérni XD
9/24 anonim válasza:
Széles hát és vállak, derék, segg, alkar, ápolt de férfias kézfej, izmos comb, mosoly, ápolt haj és arcszőrzet.
10/24 anonim válasza:
Az arcon lévő dolgok külön fontosak. A testrész az azon kívüli dolgokat jelenti, legalábbis számomra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!