Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők írnátok egy sorendet, hogy melyik testrészek a legizgatóbb szexuálisan a pasikon?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 16:52
11/24 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2021. ápr. 6. 17:28
12/24 anonim válasza:
1. Nagy farok
2. Nagy farok
3. Nagy farok
4. Nagy farok
5. Nagy farok
22/L
13/24 anonim válasza:
Azt az egy embert akinek nem tetszett a válaszom (2-es) megkérdezhetem mi volt a lepontozás oka egy szubjektív preferencia kérdésnél? :)
14/24 anonim válasza:
1. kéz (szeretem, ha nagy, eres, férfias keze van egy pasinak)
2. szem
3. váll
4. pénisz
5. hát
15/24 anonim válasza:
1széles hát
2szexi has
3formás fenék
4száj
16/24 anonim válasza:
18:33-as vagyok meg persze a nagy farok🤣
17/24 anonim válasza:
1. Arc, különösképpen a szemek és a száj (utóbbi nyilván a csókolózás miatt).
2. Haj (egyéni dolog, de egyszerűen odáig vagyok a barátom hajáért).
3. Mellkas és has.
4. Karok és kezek.
5. Farok (általában mire ideáig eljutunk, addigra az előzőek már ki tudtam valamennyire élvezni.
6. Minden más, főleg a hát és fenék.
24/L
18/24 A kérdező kommentje:
ezek tök jók köszi csajok
2021. ápr. 6. 19:59
19/24 anonim válasza:
#17 Nem akarom elhinni hogy majdnem kifelejtetted a legfontosabbat...
20/24 anonim válasza:
20-as:
Bár nem a 17-es vagyok, de a farok messze nem a legfontosabb. Nyilván lényeges, de nem csak farokból áll a férfi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!