Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam vagy ne?
Figyelt kérdés
4ève vagyok házas sajnos egyikünk felmenői sem pènzesek nekünk is normál fizetèsünk van.Körmöm szakadtáig melóztam mindig ès nagyon rossz környezetből származom.Nincs egy Adonis testem DE 2ève elkezdtem lánybúcsúkban táncolni ill. egy kis pluszèrt foglalkoztam is velük. Elèg jó anyagi színvonalat húztam föl. Azt mondtam, hogy feljebb kerültem így nem volt furcsa a pènztöbblet. Ugye jó ideje nincsenek bulik ès az eddig összejött pènz elfogyott. Elmondjam az igazat vagy ne? Mert ugye pènz az nincs ő meg úgy tudja többet keresek2021. ápr. 6. 15:57
11/15 anonim válasza:
Oke tegyuk fel, hogy el tudom fogadni hogy a plusz penzert, a jobb elet remenyeben es a csaladod miatt belementel ebbe, bar ez igy is elegge kerdeses erkolcsileg, de nem hiszem, hogy az, hogy konkretan megcsald a nokkel a felesedeget is kotelezo lett volna. Ez igy szamomra elegge undorito dolog hogy papolsz arrol milyen fontos neked a csaladod es ezt teszed megis a felesegeddel... kozben meg sajnaltatod magad hogy nem volt mas valasztas.
12/15 A kérdező kommentje:
#11. Ne ítèlkezz, hogy ne ítèltess
2021. ápr. 6. 19:23
13/15 anonim válasza:
Es meg a bibliabol idezel🤣 szornyen kepmutato vagy
14/15 anonim válasza:
Teljes mértékben egyet értek a 11-essel.
De kérdező, csak egy kérdés:
Ha a feleséged a jobb élet reményében és a gyerekek jólétéért striptízbárban tácikálna, és néha-néha engedne egy-egy kuncsaftnak te mit reagálnál?
15/15 anonim válasza:
A család az első. Gondolom, hogy plusz pénzért húztad meg őket és utána elmentél gyónni is, ugye? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!