Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Totál őszintén! Ha egy 10/9 es pasi, ízlésesen öltözve, kedvesen leszólít, és egy kávé mellett intelligens elmondja, hogy szeretne veletek egy egyszeri szexet, majd mindenki megy tovább a saját útjára, mit felelnétek?
Ha van pasitok, ha nincs... Kérlek úgy feleljetek!
Tegyük félre a társadalmi megfelelési kényszert, és csak saját magunkat helyezzük most előtérbe! Egyszer élünk, jó party, egy spontán egyszeri alkalom és soha nem tudja még senki!
Bevállalnád? :)
Köszönöm az őszinte és normális válaszokat!
Szingliként esetleg.
Párkapcsolatban pedig semmiképp... én nem játszok ilyen “jaj csak nehogy kiderüljön” dolgot
Ha bejön a pasi, nem érdekel, hogy kiderülne-e. (single mode)
Ha van valakim, "vak vagyok másokra", ez sokszorosan kiderült, kávé se lesz, nemhogy kex. (404 error)
Szingliként:Kinevetném ha csak ennyi telne tőle.
Párkapcsolatban:Amikor leszólít tisztázom vele én boldog párkapcsolatban élek.
Akkor egy kis valóságot is had osszak meg.
10/9 nő simán bennevan ilyenben, ha van párja főleg. Nyilván nem fognak sorbaállni a pofonért, egyik sem fogja őszintén elmondani.
A legtöbb a-t mond, b-t csinál. A valóban egyenes nőknek pedig elismerésem.
Szingliként talán, mert igazából ez a műfaj annyira nem nekem való, de soha nem lehet tudni.
Parkapcsolatban soha, nagyon hűséges típus vagyok.
Ezzel egyetértek, de nem ez a kérdés:) Illetve aki az 'intelligensen' helyett 'intelligens'- t használ, arra nem jellemző az ominózus tulajdonság sem, de most vonatkoztassunk el tőle és teoretikusan válaszoljunk. Lehet, hogy nem is magáról ír. (?):)
(#2 voltam)
Hagyjuk már ezeket a 10/9-es intelligensen kávézó Fehér-lovas Hercegeket!
Aztán kiderül hogy nincs óvszere...
És tőled kér Viagrát..
Van egy barátság extrákkal pasim - a Herceg meg nyúljon magához...:)
Ha tul idegen az is megfordulna bennem hogy aids es.
En nem is tárgyalnék ilyenekrol amig nincs meg egy alap bizalmam legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!