Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmondjam vagy ne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam vagy ne?

Figyelt kérdés
4ève vagyok házas sajnos egyikünk felmenői sem pènzesek nekünk is normál fizetèsünk van.Körmöm szakadtáig melóztam mindig ès nagyon rossz környezetből származom.Nincs egy Adonis testem DE 2ève elkezdtem lánybúcsúkban táncolni ill. egy kis pluszèrt foglalkoztam is velük. Elèg jó anyagi színvonalat húztam föl. Azt mondtam, hogy feljebb kerültem így nem volt furcsa a pènztöbblet. Ugye jó ideje nincsenek bulik ès az eddig összejött pènz elfogyott. Elmondjam az igazat vagy ne? Mert ugye pènz az nincs ő meg úgy tudja többet keresek

2021. ápr. 6. 15:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Már rég el kellett volna mondanod..
2021. ápr. 6. 15:59
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
A legtisztább az lenne ha elmondanád, valószínűleg ki fog akadni, de jobb mintha tovább hazudnál arról, hogy miért nem keresel már annyit.
2021. ápr. 6. 16:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Épp itt lenne már az ideje..
2021. ápr. 6. 16:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Elmondhatod, vagy akár te magad is beadhatod a válópert.
2021. ápr. 6. 16:24
 5/15 A kérdező kommentje:
Rèszemről a családèrt mindent! Ez az egy lehetősèg volt próbáltam másod állást de az nem hozott annyit hitel megèlhetès család a fizu meg lópèló!
2021. ápr. 6. 16:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nem tűnt fel, hogy tartozol egy magyarázattal a feleségednek?
2021. ápr. 6. 16:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mekkora városban laktok, de kizárt dolog, hogy előbb-utóbb ne tudja meg a feleséged. És az isten mentsen meg attól, hogy mástól tudja meg! Akkor aztán mesélhetsz a "családért mindent" elvedről. Ha elvész a bizalom, egy élet is kevés, hogy ugyanolyan erősre építsd vissza.
2021. ápr. 6. 16:43
 8/15 anonim ***** válasza:
Meg is dugtad a lánybúcsús lányokat?
2021. ápr. 6. 17:26
 9/15 anonim ***** válasza:
53%
Ne kamuzz!
2021. ápr. 6. 17:36
 10/15 A kérdező kommentje:

#8. Volt hogy igen

#9. Gondolsz amit akarsz

2021. ápr. 6. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!