Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30as pasik nektek melyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30as pasik nektek melyik korosztály a kedvencetek és miért?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 22:37
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

13

És honnan tudod, hogy aki írta nem 13éves?

2021. ápr. 5. 23:33
 22/35 anonim ***** válasza:

"A pedofília (a görög παῖς, "gyermek" és φιλία "szeretet" szavakból) a serdülőkor előtti gyermekek iránti szexuális vonzalom, melyet a pszichiátria mentális betegségnek minősülő parafíliaként tart számon.[1] "

Ha 120éves vagyok, akkor sem leszek pedofil attól, hogy egy 17éves lányt szexinek gondolok. Jó lenne legalább alapvetően tisztában lenni azzal, amivel vádolod a másikat. Egyébként nem oly régen még normális volt, hogy 30éves palik 16éves lányokkal házasodtak, csak manapság lett ilyen a társadalom. A törvény pedig 14et szab meg alsó határnak, ha szexről van szó. Lehet nem tetszik, de attól még ne vádolj valakit ilyesmivel, úgy, hogy nem igaz.

2021. ápr. 5. 23:35
 23/35 anonim ***** válasza:

15-től-40-45-ig.

35F

Amúgy ismerek több olyan nőt aki 40-45 év körül van és 20év körüli srácokkal akciózott,volt aki a férje mellett.

Egy másik biszex nő aki 35-40év között van ő szexelt már több 16-17 éves lánnyal,de szerintem az sem lenne neki probléma ha 15év alatt lenne.

Szóval a nőkben is megvannak az "álmodozók" és a pedofilok.

2021. ápr. 5. 23:40
 24/35 anonim ***** válasza:

Törvényileg nem pedofília, de reálisan:

egy 16 éves lány még elég naívan áll a világhoz..

ezt egy 30as pasas kihasználja..

De amúgy sok gyö kér, idi óta, a fas*ával képes gondolkodni az agyával nem.

2021. ápr. 5. 23:41
 25/35 anonim ***** válasza:

24

A többsége ezeknek a férfiaknak csak szépnek, szexinek tartja őket, külsőre. Hozzáérni egyik sem igazán akarna. Én sem akarnék, és vicc kategória lenne az is, hogy 3nál több szót váltsak egy 16évessel. Megtehetném ,ha akarnám, de nem akarok, nem véletlenül. Ettől még esztétikusak, és ezt nagyon kár tagadni. Az itt károgók is kiverték a brét a Kék Lagunára, akkor mi a francról beszélünk?

2021. ápr. 5. 23:44
 26/35 anonim ***** válasza:

25ös:

ez jogos

2021. ápr. 5. 23:46
 27/35 anonim ***** válasza:
Khmm. Khmm. Sosem láttam azt a filmet.
2021. ápr. 5. 23:48
 28/35 anonim ***** válasza:
Az egész világ kiverte rá, ne aggódj. A csaj meg 16 éves volt. Szóval hagyjuk az álszent hülye dumát, mert totálisan értelmetlen
2021. ápr. 5. 23:50
 29/35 anonim ***** válasza:

40 éves férfi vagyok és 25-40ig mondanám azt, hogy jó korosztály. 25 alatt még nagyon kis gyerekesek sokszor. Ettől még akad köztük szép lány, de kapcsolatra mindenképp érettebb társ a megfelelő.

A pedofilok pedig azok, akik egy gyermek testre izgulnak fel. A 14-16 éves lányok már testileg sokszor fejlettek, nőiesek, így aki a rájuk és a nőies mellükre, nőies testükre gerjed nem pedofil. Nem azért írtam le, mert én valaha is leállnék egy gimis kiscsajjal, de ez tény és való. Csak szex kapcsolatban is legyen a csaj nagykorú 18+, mert az én önérzetemet sértené, hogy kiskorút "rendezek".

2021. ápr. 6. 00:34
 30/35 anonim ***** válasza:
57%
1-2 száz éve egy nő már 12-14 évesen gyereket szült, tehát teljesen természetes és normális nemileg érett fiatalokhoz vonzodni. Ez csak egy aktuális társadalmi örűlet, hogy az emberek természetes szexualítását üldözik.
2021. ápr. 6. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!