Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30as pasik nektek melyik korosztály a kedvencetek és miért?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 22:37
12/35 anonim válasza:
Milyen pedofil? A fogalommal sem vagy tisztában
Biztos véletlenül törvényes 14+ al szexelni, nem? Legális pedofilia, vagy mi?
13/35 anonim válasza:
Pedofil szerintem is aki 12-t írt..
15/35 anonim válasza:
22-35 a korosztály..De en 29 vagyok s Leszbi lány ha nem.baj:-)
16/35 anonim válasza:
16-24 a kedvenc, de mindenképpen 30 alatt legyen. 34 F
17/35 anonim válasza:
18-tól 50-ig mert nem a születési évszámát nézem, hanem hogy mennyire tetszik. A 40-es nők között is van néhány olyan hogy leold az agyad.
18/35 anonim válasza:
aki 30+ de létesítene nemi együttlétet egy 14-18 évessel az szerintem álmodozó csak..
meg pedofil..
19/35 anonim válasza:
#13! Aki még nem töltötte be a 18-at az törvényesen szexelhet egy 12-t betöltött lánnyal!
20/35 anonim válasza:
Nekem a 30as pasik jönnek be leginkább. Azért megnyugodtam hogy csak dugni nem kellek majd senkinek mert túl öreg vagyok:DD úgyis komoly kapcsolatot keresek, arra meg jó lehetek:D
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!