Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30as pasik nektek melyik korosztály a kedvencetek és miért?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 22:37
1/35 anonim válasza:
40+ vagyok
17-22 a kedvenc korosztályom
2/35 anonim válasza:
28 vagyok, ugyanúgy be tud jönni egy 18 éves mint egy 42, nem korfüggő, hanem stílus, test, kisugárzás és arc függő, ha csak a külsőt nézem.
4/35 anonim válasza:
Nézőpont kérdése
Csak legeltetni a szemem esküszöm a 16évesek a legjobbak
Ha szexuális partnerre vágynék egy 20évest kérnék
Minden másra 22-26 közöttit, egyébként 30éves vagyok. Meglátásom szerint egyébként 4-6 év különbség az, ami a legjobb.
5/35 anonim válasza:
dves 28-as kollega, respect! én 41 vagyok, és pontosan úgy gondolom hogy minden életkornak megvannak a "velejárói", de azért nem hajtok 17 éves lányokra, Akikkel valahogy jól tudtam amikor még nem volt lezárás elbeszélgetni olyan 26-30 év között, csak sajnos nem ment tovább a dolog.. Én a korombéli nőktől sem félek, de akkor sem török össze ha azt mondják hogy ők inkább fiatalabb pasit keresnek, csak mondják meg időben:)
9/35 anonim válasza:
Kapcsolatra 25 feletti nők.
Gyalulni 15 és felfelé.
10/35 anonim válasza:
Én 29L vagyok de a 22-34 korosztály lányba bármikor jöhet:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!