Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom megkért h legyen "különlegessebb anal" nem sikerül jól. Mi legyen?
Azt akarta h fájjon nekem. Hát összejött. Tágítás nélkül de sikositva tövig nyomta. Azt hitték meghalok. Végig bőgtem az egészet de nagyon hamar kb 3 perc után elévezett.
Most bocsánatot kért és sajnálja már.
Első és egyben utolsó anális "élményem" is pont ilyen volt.
Én akkor szakítottam.
1 Hát csak abba h most ezzel mi legyen mert nem tudom most h álljak az egészhez. Eddig nem volt ilyen és most már sajnálja de akkor meg hiába bőgtem meg mondtam h nagyon fáj lefogott és tolta tovább amíg el nem élvezett. Jó a kapcsolatunk én nem szeretnék szakítani, de ez most így eléggé szíven ütőtt.
Igaz megbeszéltük előtte és mondta h fájni fog és belementem. Analoztunk már előtte és az nem ilyen volt egyáltalán.
Velem is volt ilyen :)
Én engem személy szerint felizgatott, hogy lefogott és csinálta miközben már szinte sírtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!