Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek? 20-as éveim vége...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erno3 kérdése:

Mit tegyek? 20-as éveim vége felé járó incel vagyok. (a többi lentebb)

Figyelt kérdés
Sose voltam lánnyal. Ha valahogy mégis úgy alakul, hogy sikerül egy lánnyal/nővel összejönnöm, akkor szerintetetek mit kellene tennem? Elmondani neki, hogy szűz vagyok, vagy inkább mondjam azt hogy voltam korábban 1-2 lánnyal már? Ha kamuzok, akkor nem derülne ki úgy is?

2021. ápr. 5. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mondani semmit. Lesz ami lesz. Hagyd hogy alakuljon a dolog, ovatosan rákérdezhetsz mit szeret, hogy szereti, de csak az ágyban.
2021. ápr. 5. 19:58
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Úgyis ki fog derülni hogy nem voltál még nővel szóval ne hazudj erről.
2021. ápr. 5. 19:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az incel?

Szerintem ne kamuzz mert 1) nem korrekt 2) úgyis kiderül

2021. ápr. 5. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Ne félj, nem fog úgy alakulni. A te helyzetedben ilyen dolgok spontán már nem történhetnek. Tudom miről beszélek, mert én is ezt az utat jártam.

Azt most nem írom le, hogy mit kell tegyél ahhoz, hogy legyen párod. Azt viszont igen, hogy szexuálisan ne legyél csalódás: el kell kezdened tanulni a témában. Igen, tanulni. Könyveket kell venni a szexualitásról, erotikus masszázsról, tantrikus szexről és oktatóvideókat nézni (ezeket nehezebb találni, de létezik).

2021. ápr. 5. 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Azt semmiképpen SE tedd, hogy hazudsz! Át is lát rajtad, meg a bizalom egy olyan dolog hogy megszerezni nehéz, lassan jön, elveszíteni könnyű és gyors ha hazudsz.

Nem fogja érdekelni hogy szűz vagy-e. A szimpátia, vágy, vonzalom, bizalom NEM ezen múlik. Szóval azt tedd, hogy először is szépen megcsókolod, a többi meg majd jön magától.

2021. ápr. 5. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha összejössz a csajjal akkor meg ugye már nem leszel incel... De ne hazudj a szüzességet illetően és másban sem!
2021. ápr. 5. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj el hivatásoshoz, először csak masszázsra - jót tesz az egónak :D
2021. ápr. 5. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt a #4-est. Miért azt kéne könyvből tanulni, hogy ha már ott fekszik az ágyon a nő, akkor hogy masszírozd. Szerintem az addig elvezető út a nehezebb, ahhoz kell többet érni fejben. A masszírozás ösztönösen jön, legfeljebb először okozol csalódást. Meg akár barátokat, ismerősöket is masszírozhatsz, ha olyan helyen vagytok. Jó, a tantrát valóban tanulni kell :D De valahogy nem a szüzek mentőöve az, hanem mondjuk házaspároké.
2021. ápr. 12. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!