Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 20-as éveim vége felé járó incel vagyok. (a többi lentebb)
Mit jelent az incel?
Szerintem ne kamuzz mert 1) nem korrekt 2) úgyis kiderül
Ne félj, nem fog úgy alakulni. A te helyzetedben ilyen dolgok spontán már nem történhetnek. Tudom miről beszélek, mert én is ezt az utat jártam.
Azt most nem írom le, hogy mit kell tegyél ahhoz, hogy legyen párod. Azt viszont igen, hogy szexuálisan ne legyél csalódás: el kell kezdened tanulni a témában. Igen, tanulni. Könyveket kell venni a szexualitásról, erotikus masszázsról, tantrikus szexről és oktatóvideókat nézni (ezeket nehezebb találni, de létezik).
Azt semmiképpen SE tedd, hogy hazudsz! Át is lát rajtad, meg a bizalom egy olyan dolog hogy megszerezni nehéz, lassan jön, elveszíteni könnyű és gyors ha hazudsz.
Nem fogja érdekelni hogy szűz vagy-e. A szimpátia, vágy, vonzalom, bizalom NEM ezen múlik. Szóval azt tedd, hogy először is szépen megcsókolod, a többi meg majd jön magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!