Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összejárni szexelni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejárni szexelni egy korábbi ValóVilág játékossal abból lehet hátrányom a későbbiekben?

Figyelt kérdés

Nem szeretném itt megnevezni a hölgyet de nagy hatással van rám és már pár éve nagyon bejön nekem.

Tavaly egy házibulin futottunk egymásba,kis segítséggel,de a lényeg hogy neki se voltam közömbös amiből hamar intim kapcsolat alakult ki,jelenleg komoly kapcsolata sincs így nem bánnám ha valami komolyabb is alakulna köztünk,persze így is nagyon jól elvagyunk egymással de mivel ő korábban tv-be szerepelt több hétig így gyakran felmerül bennem hogy nem lehet ebből a kapcsolatból hátrányom a későbbiekben?

Mivel nyilvánosan is szoktunk együtt mutatkozni azért kérdezem.

2021. ápr. 5. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
VV, BB, x-faktor, megaénekes, táncos, survivor, ilyen-olyan sziget, feleséget/férjet keres, Exatlon, Ninjawarrior, ilyen-olyan trashreality sorozatokból három tucat. Felsorolni is kihívás lenne. Ezer felett van az ezekben megfordult szereplők száma. Az aktuális 15 perc hírnév után mennek a süllyesztőbe. Azt utca embere ezt követően simán elmegy mellette az utcán. Még ha fel is ismeri az alatt amíg tart a 15 perc hírnév akkor sem tudja ki a pasija. Max. akkor lesz bukta, ha a pasija ismerősével találkoztok, amint épp' vadul smároltok, vagy kézenfogva sétálgattok.
2021. ápr. 5. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Általában elég alja nép jelentkezett ezekbe, szóval szerintem ennél jobb szexpartnert is találhatsz.
2021. ápr. 5. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Annál igényesebb vagyok.
2021. ápr. 5. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Közszereplőnek számít?

Szerintem nem sokaan fogják élőben felismerni, vagy mégis?

2021. ápr. 5. 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#4 az eddigi ~10 valóvilágból sorolj fel magadban öt győztest úgy hogy az arcát is magad elé képzeled. Megvan? Na akkor most 10 egyéb szereplőt, hogy az arcát, hangját szintén magad elé képzeled. Sikerült? Ne ess kétségbe ha nem, az emberek 99.99999%-ának sem menne.
2021. ápr. 5. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hátrányod nem igazán (hacsak nem egy ordas ribizli volt a jele).

Vagy ha esetleg a média követi és bejelentkeznek forgatásr, hogy VV jucika új pasit talált, de akkor nem vállalod a tv-s szereplést és ennyi.

2021. ápr. 5. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt tudom mondani hogy értelmes embert én még nem láttam a valóvilágban:D pedig bele belenéztem főleg a legelején h miféle arcok vannak az egyes szériákban, de én ott még valamirevaló embert, főleg nőt nem láttam. Ha ebből indulok ki azt mondanàm hagyd a csajt, de nem ismerlek téged sem így elképzelhető h te sem vagy túl nagy fogád így összeilletek. Ezesetben ahogy írtàk már előttem: senki le se szrja milyen idióta melyik tv műsorban szerepelet. Max azokat jegyezhetik meg jobban akik hatalmas műsort csaptak le (inkább negatív értelemben) vagy kúrtak stb. Hacsak nem 1-2 évvel ezelőttiben szerepelt fix nem ismerik fel az utcán, főleg ha már máshogy is néz ki mint snno a műsorban.

Amúgy meg ha ő életed szerelme mit foglalkozol azza h màsok felismerik e vagy mit gondolnak rólad. Akkor legyél vele boldog és kész

N

2021. ápr. 5. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!