Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok ha a párotokat érdekelné a korábbi szexuális életetek?
Ha kérdezi el kell mondani, semmi bűnös nincs ebben. Főleg ha valami jó volt és azt is ha valaki rossz akkor miben volt rossz - had tanuljon belőle. A szexualitásról történő őszinte, kötetlen társalgás, megnyílásnak ez IS az egyik része.
Egy valamit soha ne csinálj viszont: ne ábrándozz egyik exedről sem és soha ne hasonlítsd össze az aktuális pasid exeddel össze úgy hogy az exed bármiben is jobb volt.
Vele vesztettem el a szüzességem, amit szégyelltem, hogy elég későn, úgyhogy sose mondtam el neki az igazat, csak szakítás után 2 évvel, de előtte azért volt, hogy megvádolt, hogy "ha én nem lennék, még mindig szűz lennél", szóval azért magától is kitalálta. Persze ő sose mondta el, hogy hány férfival volt, de meg is csalt, és volt olyan időszaka, hogy júniustól novemberig 3 különböző férfivel hált. Életemet tönkretette
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!