Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsolt030 kérdése:
Izgató, ha a párotok korábbi szex élményeiről mesél?😉
Figyelt kérdés
Kort és német írjátok! 😁2020. nov. 25. 16:35
3/19 anonim válasza:
Nekem valamiért nagyon, de bevallani nem merem neki :D 24/F
4/19 anonim válasza:
Nem, de nem is zavar. Én is tudok a múltról mesélni. Minek kell az ilyenekkel foglalkozni?
6/19 anonim válasza:
Nem tudom... Az enyém szűz volt. De azt hiszem zavarna ha úgy lenne.
7/19 anonim válasza:
Nem, nem tekintem a tulajdonomnak a pasimat, viszont zavarna, ha arról mesélne, hogy előttem kik szopták le. 20L
8/19 anonim válasza:
nem az de azert meghallgatom hatha letudok belole szurni valamit megis neki mi lenne jo mi tetszik persze emlites szintjen beszeljen rola par percben ne pedig orak hosszat csacsogjon arrol milyen volt az exet szopkodni
10/19 anonim válasza:
Számomra kifejezetten izgató, néha tanulni is tudok belőle. Meg mindig jólesik egy kis léleksimogatás, ha esetleg kiderül, hogy valamiben jobb vagyok, mint az ex. 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!