Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsolt030 kérdése:
Izgató, ha a párotok korábbi szex élményeiről mesél?😉
Figyelt kérdés
Kort és német írjátok! 😁2020. nov. 25. 16:35
11/19 anonim válasza:
Nein… az meg a legkevésbé sem izgató ha "az exem úgy csinálta..." és összehasonítgat vele. Na olyankor szoktam mondani, hogy okés de ezt most befejezed, vagy én fejezem be a kapcsolatot és menj vissza az exedhez.
12/19 anonim válasza:
Férfi vagyok, ez kissé idegesítene, sem hogy izgató legyen.
14/19 anonim válasza:
Nem. Nem esne jól. Az ex az a múlt, maradjon is az, a jelen az én vagyok, ne koncentráljon a Rékára.
L
15/19 anonim válasza:
Engem nagyon izgat,főleg szex közben.
16/19 anonim válasza:
Nem-nem. Nem vagyok kíváncsi mással hogy csinálta, hogy volt, igazából semmilyen területén az életnek nem érdekel, az exeivel miként éltek, mi volt, milyenek voltak azok nők, szexben meg pláne nem. Most mi vagyunk, a többi elmúlt.
19/19 anonim válasza:
Amikor még fiatalabb voltam, idegesített az, ha valaki elmesélte kivel mit csinált,és rosszul esett. Mára rájöttem,hogy nincs múlt nélküli ember,és teljesen mindegy ,hogy kivel mit csinált korábban,nekem is van,múltam,nem kell elmesélni, nem kell kérdezgetni, ha tudom azt, hogy nem esik jól.A jelenben kell élni,örülni kell minden percnek,és, már semmi más nem számít ,a múlt meg feledésbe merül úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!