Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet jól szexelni egy kövér nővel?
5*, hasonlóan jártam, csak én nem tudtam megdugni mert nem állt fel.
A sztori röviden annyi, hogy személyiségre nagyon tetszett, közel álltunk egymáshoz, de számomra nem vonzó a kövérség.
Szexre került a sor szopással felizgatott, de behatolás már gondot okozott és utána pár percen belül lelohadtam mert egyszerüen nem kívántam.
(ha előtte 2 hétig nem verem ki akkor se kívántam volna jobban, csak már szopás közben elmegyek).
Több kövér nővel voltam már együtt,a legnagyobb 192 kg volt.
Ahhoz,hogy igazán jót szexelj velük szeretni kell a testüket. Ha egy nő nem vonz,nem izgat,akkor nem tudok vele jót szeretkezni.Magamat el sem tudom képzelni egy 40 kilós,csontos nővel...
A legkövérebb nővel is szinte mindent lehet. A majdnem 200 kg-os kedvesem rámült,nagyon jó volt.Persze segítenem kellett neki,de összejött.Misszionárius pózban is jó volt,csak a hasa volt útban,fel kellett markolnia. A lényeg,hogy imádd a testét!
Ha nem tetszik akkor sehogy
De amúgy is nehèz mert jó kondi kell egy 80-100-120kg testet mozgatni , vagy tartani. És azért làtványra is lehet problèma, vagy egyszerűen csak hogy a zsirtól hozzá férj. Tapasztalat mert csak duci kövér nővel voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!