Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a kövér férfiak miért lusták még szexelni is?
Figyelt kérdés
Avagy hamar elfáradnak benne és ezért nem is akarják? A csalódástól félnek? Esetleg ritkán akar velük szexelni bárki is, ezért már akkor sincsen lelkesedésük, amikor lehetne?2020. dec. 13. 17:01
1/6 anonim válasza:
Miért akarsz kövér férfit? Átlagos nem is jó?:)
2/6 anonim válasza:
Ez általánosítás.
Szexeltem már enyhém túlsúlyos pasival, és egész jól bírta.
3/6 anonim válasza:
1. Nem akarok csalódást okozni
2. Társkeresésnél már belefáradtam a sok csalódásba/beszólásba
3. Gyökér vagyok bármilyen kapcsolatot fenntartani
4. Szerintem még vannak mentális bajaim is (nincs tisztázva, hogy mi/k) és nem akarok mást ezzel terhelni
A sorrend nem feltétlenül ez, csak ilyen sorrendben jutottak eszembe.
4/6 anonim válasza:
Egyik haverom nagyon kövér többször próbált lefogyni,elmondása szerint nagyon ritkán van erekciòja
5/6 anonim válasza:
Hormon termelés megváltozhat, túl sok lesz az ösztrogén pl, ami női hormon, csökken a tesztoszteron és ilyenkor a férfi nem csak lusta lesz, hanem nem is kívánja a fizikai szexet. A pontos folyamatot azért írja le egy orvos, de kb ez is lehet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!