Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagymellű Lányok, hölgyek!Ebben benne lennétek?
Figyelt kérdés
Ha a pasitok megkérne, hogy legyetek hármasban vagy többesben, nyilván olyan férfiakkal, akik nektek vonzó, aztán szeretné, ha többen ráélveznének arra a szép nagy melleitekre.2021. ápr. 5. 13:04
3/9 anonim válasza:
A dolog ott kezdődik hogy a nők többsége nem akar hármast, akár nagy, akár kis melle van. Aki meg szereti eme műfajt, ott nem az a fő attrakció számukra hogy ráverjék a mellére.
4/9 anonim válasza:
Persze 😀
Volt is már benne részem.
5/9 anonim válasza:
Éppen fél órája locsoltam meg az Asszonyt, ily módon húsvét alkalmából :)))
6/9 anonim válasza:
Nekem egy régi csaj barátom kacsintgatott már félre fele, és egy piálós estén csókolóztunk, de semmi több, elmesélte hogy már unalmas a szex otthon stb stb, mondtam neki másnap hogy próbálja meg rávenni a férjét csináljuk hármasba, nem belemenve a részletekbe sikerült összehozni és gci jó volt :D És igen, a haver csajnak brutál nagy mellei voltak, és össze is lett tejfölözve rendesen. :D
7/9 anonim válasza:
Hát szerintem minden nagymellű csajjal kipróbálja a mellre élvezést a pasija. Az, hogy ki fogadja el a hármast, más kérdés.
8/9 A kérdező kommentje:
Örülök hogy ennyire népszerű
2021. ápr. 5. 14:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!