Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérne prostival "gyakorolni" amíg nincs barátnőm?
Sajnos meg eleg tapasztalatlan vagyok szex teren (szűz)
es nem akarok leégni ha majd lesz barátnőm. Ezért arra gondoltam eljárnék 1 prostihoz "gyakorolni" amíg nem találok 1 normális lányt.
Érdemes lenne ezt tennem tudna mutatni nekem 1 örömlány pár praktikát, hogy legyek jó az ágyban?
Én úgy gondolom ha másra nem arra mindenkép jó lenne, hogy sokáig bírjam és idővel ne süljek el hamar.
25f
Persze.
Csak 28...30 feletti nőt keress akinek sok értékelés van.
szerintem semmi értelme, nem leszel "jobb" csak azért, mert párszor megmártod a farkadat egy olyan lányban aki megjátssza magát, hogy pénzt kapjon.
Ha gyakorolni akarsz, akkor gyakorold az udvarlást, a bókolást, a beszélgetést... azt, hogy a lányok élvezzék a veled töltött időt. Mert ha már szívesen vannak veled ruhában, élvezik a társaságodat, akkor már a szex is jó lesz, hiába vagy tapasztalatlan.
A jövendőbeli barátnőd is úgy gondolná, hogy inkább vele gyakorolj mint egy prostival.
Az elméletitudásodat addig is fejlesztheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!