Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudom gyakorolni azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom gyakorolni azt hogy állo helyzetbe elélvezek?

Figyelt kérdés
Nagyon nehezen tudok igy elélvezni csak a lábizmaim megfeszitesevel és elfolytott légzéssel ami persze van hogy már nehéz mert nem tudok egyensullyozni. Üllő fekvő pozicioba semmi baj nincs. 20f

2020. dec. 14. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Verjed fekve/ülve, majd nem sokkal a spricc előtt állj fel.
2020. dec. 14. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
De miért akarod állva?
2020. dec. 14. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Erre én is kíváncsi vagyok, hogy a tòbbségnek ez hogy van. Nekem is nehezen megy álló helyzetben, pl ha állok nem is igazán tudom 0-rol felallitani vagy csak nehezen.
2020. dec. 14. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tessék kicsit hanyagolni az önkielégítést, és pár nap, vagy egy hét múlva akkor is állni fog, ha fejenállva kezdesz neki. :)
2020. dec. 14. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet jogos :)
2020. dec. 14. 19:21
 6/6 Oldfire ***** válasza:
Nekem nem okoz gondot két lábon állva spiccelni.Sőtt ilyenkor még messzebb is megy... Nem is értem a kérdést.
2022. dec. 20. 14:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!