Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérne prostival "gyakorolni" amíg nincs barátnőm?
Sajnos meg eleg tapasztalatlan vagyok szex teren (szűz)
es nem akarok leégni ha majd lesz barátnőm. Ezért arra gondoltam eljárnék 1 prostihoz "gyakorolni" amíg nem találok 1 normális lányt.
Érdemes lenne ezt tennem tudna mutatni nekem 1 örömlány pár praktikát, hogy legyek jó az ágyban?
Én úgy gondolom ha másra nem arra mindenkép jó lenne, hogy sokáig bírjam és idővel ne süljek el hamar.
25f
Én is eléggé későn érő típus voltam, exemnek meg több hosszú párkapcsolata volt előttem.
Pár hónap alatt behoztam a "lemaradást".
Egy értelmes nőnek ez egyáltalán nem hátrány. Exem is, meg több ismerős nő is arról számolt be, hogy örültek, hogy a palijuk nem kefélte végig a fél várost mielőtt összejöttek vele.
Szóval szerintem hagyd ezt a "gyakorlást", mert az baj, ha gyakorlatlan vagy, de azt tudd, hogy egy nő előtt életed végéig titkolhatod, hogy kurvához jártál. Szánalmasnak tartják ezt a viselkedést.
Előző voltam: Az NEM baj, ha gyakorlatlan vagy, na.
Lényeg, hogy ne parázz rá a dologra, legyél a nővel őszinte és legyél tanulékony, laza. Ezt szeretik. A szex nem atomfizika, hiába gondolod ezt most.
Ezek akik azt írják nemi beteg leszel ezek tipikusan teljesen vakon vannak!
Normális helyen ritka a nemi betegség!
Én nem kevés ideje latogatom eme intézményeket meg soha semmi el nem kaptam. De pl a csodás old spice hónalj cucc tol 3 hétig vakaroztam és viszketett. Meg jó hogy hobaljba kezdődött mert féltem hogy magyarázkodásba futok.
Próbáld ki ha penz nem gond. De figyelj arra hogy igényes és értékelés engedő partnert keress
15
Nem csak olyan betegségek vannak, amiktől "leesik a farkad." Ott van a hpv, ami észrevétlenül lapul a szervezetben. Azt meg nem hiszem, hogy bármilyen luxusqrva is kétnaponta jár hpv szűrűsre.
Attán a tapasztalatot gyűjtő fiúcska végigfertőzi a szexuális életét éppen kezdő barátnőit... Hát, ehhez is pofa kell.
Valahol megértem, hogy öreg, ronda, magányos férfiak fizetnek ezért, de egy fiatalember nehogy már a kuplerájban kezdje az aktív életét.
Kurvákhoz járni szánalmas. F/66 Főleg fiatalon.
De még veszélyes is!
Hallod te ezeknek a sok idiótának ne higgy!!
Én kb 30 éve járok..1 db betegséget nem kaptam el!!!
Vicc ez az egész;!!
normális igényes és ápolt nőt keress. Aki 28 felett van azzal nem lesz bajod!!!
Legyen értékelése!
Nőként mondom hogy nem éri meg.
Exem járt előttem meg nekem azt hazudta hogy szűz de ha megis mondta volna fix nem kezdek el vele kapcsolatot. Nekem egyszerűen nem fér bele (biztos van akinek igen). Aztán egy év után meg is csalt folyamat, járt a kurvákhoz. Amit nemigazán értettem mert mindig mindent megcsináltam szexuálisan amit kért és sokmindent kipróbáltunk :D na mindegy de engem brutál taszit egy olyan férfi aki prostival volt előtte. Ahogy előttem irtak legyen inkabb 100x tapasztalatlanabb mint én de ne ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!