Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön élő magyar férfiak! Nektek milyen tapasztalataitok vannak a kint élő (nem-magyar) nőkkel kapcsolatban?
Olyan magyarok véleményére vagyok kíváncsi, akik kimentek.
Most nem arra vagyok kíváncsi, hogy a kint élő magyar nőkkel mi volt hogy volt (mert tudom, hogy a kinti többség magyar más magyarokat preferál és vice versa). Hanem a kint élő más külföldi nők vagy helybeli nőkkel milyen tapasztalataitok voltak.
Jöhet bármilyen sztori!
Kérlek azt is írjátok, hogy pontosan hol volt ez külföldön és, hogy milyen származású volt a nő.
Nyaralásokon, meg itthon turistákkal volt ez-az, nincs túl nagy különbség az egyes nációk között. Az ember számít.
Fél évig voltam kint - na ott viszont nem történt semmi a helyiekkel. Hogy miért? Mert odakint csak egy bevándorlónak néznek (s lássuk be igazuk is van, hiába te csinálod meg a kulimunkát amit ők annyiért már nem, ettől mégjobban csak egy migráns leszel).
Melyik ország volt?
Esetleg nem próbáltál más bevándorlókkal akkor ismerkedni? (ezek persze akkor ha más magyarokkal nem jött volna össze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!